Οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων στο Γιουρόπα Λιγκ

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2014 13:36 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:01

 

Ο Πολωνός, Πάβελ Τζιλ, θα διευθύνει την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν, που θα διεξαχθεί μεθαύριο για την 6η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Πολωνοί είναι και οι βοηθοί του Τζιλ, Πιότρ Σάτζουκ και Μάρτσιν Μπορκόφσκι, όπως και οι επόπτες περιοχής, Μπάρτοζ Φρανσκόφσκι και ΜΚριστόφ Γιάκουμπικ, αλλά και ο 4ος διαιτητής, Κόντραντ Σάπελα.

Παράλληλα, στην αναμέτρηση της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της γαλλικής Γκινγκάμπ, που θα γίνει την ίδια ημέρα για την ίδια διοργάνωση, θα «σφυρίξει» ο Ολλανδός, Κέβιν Μπλομ, με τους συμπατριώτες του, Πάτρικ Λάνγκαμπ και Μπας βαν Ντόνγκεν ως βοηθούς, Πέτερ Γιάνσεν και Ντένις Χίγκλερ ως επόπτες περιοχής και τον Μάριο Ντικς ως 4ο διαιτητή.

Τέλος, τον αγώνα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο με την πορτογαλική Εστορίλ, που θα γίνει επίσης την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ, θα διευθύνει ο Αυστριακός, Χάραλντ Λέχνερ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Αντρέας Στάουντιγκερ και Μαξιμίλιαν Κόλμπιτς. Επόπτες περιοχής θα είναι οι επίσης Αυστριακοί, Αλεξάνταρ Χάρκαμ και Γκέρχαρντ Γκρόμπελινκ, όπως και ο 4ος διαιτητής, Ρίτσαρντ Χάμπλερ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass