Ο Μπαχ πιστεύει στον Μπλάτερ ώστε να μην συμπέσουν το 2022 μουντιάλ και Χειμερινοί Ολυμπιακοί

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2014 22:47 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:48
           

 

Ο πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ πιστεύει ότι ο Σεπ Μπλάτερ θα τηρήσει τη δέσμευσή του και δεν θα διοργανωθεί το παγκόσμιο κύπελλο του 2022 στο Κατάρ παράλληλα με τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της ίδιας χρονιάς.

 

Η FIFA σχεδιάζει να διοργανώσει το μουντιάλ τους χειμερινούς μήνες για να αποφύγει τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού στο Κατάρ, αλλά ο Μπαχ δήλωσε ότι κατά τη γνώμη του «δεν θα υπάρξουν νικητές» αν συμπέσουν χρονολογικά το μουντιάλ και οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες.

 

Μάλιστα, είπε στο BBC ότι απέσπασε τη δέσμευση του Μπλάτερ πως δε θα συμπέσουν οι δύο μεγάλες διοργανώσεις: «Δεν έχω λόγο για να μην τον πιστέψω. Μου έκανε πολύ σαφές ότι μια σύγκρουση αυτών των δύο μεγάλων γεγονότων δεν είναι προς το συμφέρον κανενός και θα κάνει ότι μπορεί για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο».

 

Οι προτάσεις που εξετάζει η FIFA είναι να διεξαχθεί το μουντιάλ Ιανουάριο με Φεβρουάριο ή Νοέμβριο με Δεκέμβριο. Οι Χειμερινοί της ίδιας χρονιάς θα γίνουν το Φεβρουάριο στο Πεκίνο ή στο Αλμάτι του Καζακστάν, αφού είναι οι δύο πόλεις που θα διεκδικήσουν τη διοργάνωση.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass