Θέλει να επιστρέψει στις νίκες η ΑΕΛ

ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2024 11:00

Μετά την ισοπαλία με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ΑΕΛ θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στην αναμέτρηση με τον Μακεδονικό, που ορίστηκε να διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου και ώρα 16:30, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2.


Ένα παιχνίδι στο οποίο οι «βυσσινί» καλούνται να αντιδράσουν και να δείξουν πως ο αγώνας του περασμένου Σαββάτου κόντρα στη βολιώτικη ομάδα ήταν απλά ένα ματς όπου τα λάθη που έγιναν δεν τους επέτρεψαν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.
Το γεγονός πως η ΑΕΛ προηγήθηκε στο πρώτο εικοσάλεπτο με 2-0 ήταν ένα θετικό στοιχείο, όμως το ότι έγινε το σκορ 3-2 υπέρ της Νίκης κατέδειξε ορισμένες αδυναμίες, τις οποίες θα προσπαθήσει να διορθώσει μέσα από τις προπονήσεις ο τεχνικός της ομάδας Αλέκος Βοσνιάδης.
Επίσης, θετικό ήταν και το ότι η ομάδα έδειξε πως δύσκολα θα ηττηθεί τη φετινή σεζόν, καθώς οι ποδοσφαιριστές βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, αντέδρασαν όπως έπρεπε και ισοφάρισαν στο τελικό 3-3.
Η ΑΕΛ πριν τον αγώνα με τη Νίκη είχε δεχθεί μόλις δύο γκολ και τα τρία τέρματα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τη βολιώτικη ομάδα, αναμφίβολα ήταν κάτι που προβλημάτισε την τεχνική ηγεσία, αλλά από την άλλη είναι και ευχάριστο πως σε ένα ακόμα ματς πετυχαίνει τρία τέρματα.
Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη παραμένει πάντως μόνη πρώτη και θέλει να πάρει... αποστάσεις από τους διώκτες της. Ο ένας από τους δύο πιο κοντινούς είναι ο Μακεδονικός, που όσο ισχυρός εμφανίζεται στην Ευκαρπία, τόσο αδύναμος μοιάζει μακριά από αυτή.
Ο αγώνας με τον Μακεδονικό δε θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, οι Θεσσαλονικείς, τους οποίους απέκλεισε στα πέναλτι η ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδος, βρίσκονται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς και θα έρθουν στη Λάρισα προκειμένου να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.
Κάτι που θεωρούμε πως δε θα το επιτρέψουν οι παίκτες της λαρισινής ομάδας, οι οποίοι με τη βοήθεια των χιλιάδων φίλων τους αναμένεται πως εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν του αντιπάλου τους και θα πετύχουν την πέμπτη φετινή νίκη τους.
Σε κάθε περίπτωση καλούνται να παίξουν με την πρέπουσα σοβαρότητα και να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνουν για την επάνοδο της ομάδας στη Super League 1.

 

ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΣΤΗ ΝΙΚΗ Β. ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΑΒ
Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμώρησε η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, εξαιτίας της ρίψης κροτίδων, πετρών και άλλων αντικειμένων από οπαδούς της στον αγωνιστικό χώρο και στην κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα της περασμένης Δευτέρας (21/10) με την ΑΕΛ, για την 5η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Super League 2. Η θεσσαλική ομάδα θα εκτίσει την ποινή της στο ματς της 7ης αγωνιστικής με τον ΠΟΤ Ηρακλή, την επόμενη εβδομάδα, ο οποίος θα διεξαχθεί χωρίς θεατές.

 

ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΝΙΚΗ Β.
Επικίνδυνη έξοδο στην Ευκαρπία επιφυλάσσει για τον ΠΑΣ Γιάννινα το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του Πρωταθλήματος της Super League 2, ενώ η πρωτοπόρος ΑΕΛ υποδέχεται τον φιλόδοξο Μακεδονικό.
Ο έτερος διώκτης της ΑΕΛ είναι λοιπόν ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να προσπαθήσει να «χτίσει» πάνω στη νίκη με ανατροπή επί του Καμπανιακού κι αυτό εν μέσω της απομάκρυνσης του Ρενέ Πομς και της επικείμενης πρόσληψης του Παραγουανού Αριέλ Γκαλεάνο. Ο ΠΑΟΚ Β’, πάντως, μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι κι ας έρχεται από την πρώτη φετινή ήττα –το εντός έδρας 2-1 από τον Διαγόρα.
Μάλιστα, οι Ρόδιοι ανηφορίζουν εκ νέου στη Θεσσαλονίκη, αυτήν τη φορά για να παίξουν με τον ΠΟΤ Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο. Ο Απόστολος Τερζής γνωρίζει καλά την πόλη, όμως ο «Γηραιός» αφού έκανε σεφτέ στις νίκες, με το 1-0 επί του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, φιλοδοξεί να τις ντουμπλάρει κιόλας.
Στη Χαλάστρα, ο Καμπανιακός περιμένει την Καβάλα, με τους «αργοναύτες» να εμφανίζονται ανταγωνιστικοί, αλλά να μην έχουν πάρει ακόμη «τρίποντο». Το ίδιο ισχύει και για τους δύο αντιπάλους στο ΔΑΚ Κατερίνης, τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και τη Νίκη Βόλου. Οι Θεσσαλοί, πάντως, πήραν ψυχολογία μετά το 3-3 με την ΑΕΛ και θέλουν, πλέον, να πάρουν και την πρώτη τους νίκη.

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(6η αγωνιστική)
ΣΗΜΕΡΑ
16:00 Καυτανζόγλειο, ΠΟΤ Ηρακλής – Διαγόρας (monobala.gr)
ΚΥΡΙΑΚΗ (27/10)
12:00 Μακεδονικού, ΠΑΟΚ Β’ – ΠΑΣ Γιάννινα (ΣΚΑΪ)
15:00 Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – Νίκη Βόλου
ΔΕΥΤΕΡΑ (28/10)
14:30 Καμπανιακού, Καμπανιακός – Καβάλα
16:30 AEL FC Arena, ΑΕΛ – Μακεδονικός (monobala.gr)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 5 αγώνες)
1. ΑΕΛ    14-5    13
2. Μακεδονικός    9-5    10
3. ΠΑΣ Γιάννινα    6-5    10
4. ΠΑΟΚ Β’    7-5    8
5. Καμπανιακός    5-6    6
6. ΠΟΤ Ηρακλής    3-6    5
7. Διαγόρας Ρόδου    2-5    5
8. Νίκη Βόλου    5-7    4
9. Καβάλα    5-8    3
10. Εθνικός Ν. Κεραμιδίου    1-5    2

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass