Α1 ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

Εφτασε η ώρα του ΝΟΛ Exalco

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΝ ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ *ΔΗΜ. ΜΠΛΑΝΑΣ: ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2024 13:10

Του Σωτ. Κέλλα
Μετά από 13 χρόνια ο ΝΟΛ Exalco επέστρεψε στην Α1 εθνική κατηγορία υδατοσφαίρισης ανδρών για τρίτη φορά στην ιστορία του. Οι δύο πρώτες ήταν οι περίοδοι 2009-10 (είχε τερματίσει 7ος) και 2010-11 (ήταν 9ος και υποβιβάστηκε) με πρόεδρο τον νυν περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα.


Η λαρισινή ομάδα θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση μπροστά στο λαρισινό κοινό το ερχόμενο Σάββατο στις 17.00 στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας με αντίπαλο τον ΝΟ Πατρών και στόχος είναι η νίκη που θα της δώσει τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.
«Πρέπει στο συγκεκριμένο αγώνα να διαχειρισθούμε το άγχος της έδρας αλλά και της νίκης γιατί παίζουμε για το αποτέλεσμα. Πρέπει και θέλουμε να το κερδίσουμε ψυχολογικά και σωματικά» μας είπε χθες ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Δημήτρη Μπλάνας που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Συγκεκριμένα, τραυματίας είναι ο Παράσχος, ενώ από ίωση έχουν προσβληθεί Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Στεργίου.
Στο μεταξύ χθες είχαμε συζήτηση με τον προπονητή του ΝΟΛ Exalco και για τις επικείμενες αλλαγές κανονισμών καθώς έχει αποφασιστεί ο περιορισμός του τερέν, του χρόνου επίθεσης και οι επαφές με τους παίκτες.
Ο Δημήτρης Μπλάνας μας τόνισε ότι είναι αντίθετος με τις αλλαγές κανονισμών που δεν πρέπει να αλλάζουν συνεχώς αν θέλει ένα άθλημα να πηγαίνει μπροστά. Δεν μπορεί κάθε τέσσερα χρόνια να έχουμε άλλους κανονισμούς και να προσπαθούν οι προπονητές και οι παίκτες να προσαρμοστούν σ’ αυτούς.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο ΝΟΛ στη μεγάλη κατηγορία έχει δώσει 44 αγώνες, πέτυχε 13 νίκες, μόλις μια ισοπαλία, ενώ υπέστη τριάντα ήττες. Πέτυχε 310 τέρματα και δέχθηκε 437.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
3η Αγωνιστική
ΑΥΡΙΟ
Εθνικός Πειραιά- ΝΟ Βουλιαγμένης 19:30
ΣΑΒΒΑΤΟ 26/10
Υδραικός-Πανιώνιος 14:00
ΝΕ Πατρών- Ολυμπιακός 14:00
ΝΟ Λάρισας EXALCO- ΝΟ Πατρών 17:00
ΝΟ Χίου- ΠΑΟΚ 18:00
Απόλλων Σμύρνης- ΑΝΟ Γλυφάδας 18:30
Παναθηναικός- Παλαιό Φάληρο 20:30
ΚΥΡΙΑΚΗ 27/10
ΓΣ Περιστερίου-ΑΕΚ 16:30
ΚΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ
Πραγματοποιήθηκε χθες (23/10) η κλήρωση της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών στην υδατοσφαίριση, όπου θα συμμετάσχουν έξι ομάδες, τέσσερις από την Α1 και δύο από την Α2. Τα ζευγάρια που κληρώθηκαν και θα αναμετρηθούν στις 6/11, σε μονό αγώνα, είναι τα εξής:
ΝΕ Πατρών-Μαρούσι
Αργης Καλαμάτας-Παλαιό Φάληρο
Χίος-Εθνικός
Οι νικητές προκρίνονται στη Β’ φάση, που θα διεξαχθεί στις 11/12. Εκεί θα μετάσχουν οι υπόλοιπες 12 ομάδες της Α1 κατηγορίας (Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Απόλλων Σμύρνης, Πανιώνιος, Περιστέρι, Υδραϊκός, Γλυφάδα, ΑΕΚ, ΝΟ Πατρών και ΝΟ Λάρισας- Exalco), καθώς και ο ΝΟ Χανίων από την Α2.
Οι προημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 29 Ιανουαρίου 2025, με τους νικητές να προκρίνονται στο final-4, οι ημερομηνίες και ο τόπος διεξαγωγής του οποίου θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο χρόνο από την ΚΟΕ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass