Πιστοποιημένο σεμινάριο ΚΑΡΠΑ διοργάνωσε η Ερασ. Α.Ε.Λ.

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΒΟΛΕΪ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2024 12:40

Πραγματοποιήθηκε το πιστοποιημένο σεμινάριο «Βασική Υποστήριξη Ζωής με Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή (BLS/AED, ERC)» στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης με τη συμμετοχή των προπονητικών επιτελείων των τμημάτων βόλεϊ και ποδοσφαίρου του σωματείου της ΑΕΛ.


Το σεμινάριο αφορά στην παροχή πιστοποιημένης εκπαίδευσης σε βασικές αλλά σωτήριες γνώσεις και δεξιότητες, για την εφαρμογή Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ) σε περιπτώσεις Καρδιακής Ανακοπής, σύμφωνα με τις νεότερες κατευθυντήριες οδηγίες του ERC (Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης).
Μετά τη λήξη του σεμιναρίου χορηγήθηκε στους επιτυχόντες εκπαιδευόμενους πιστοποίηση επάρκειας γνώσεων 3ετούς διάρκειας (διεθνούς αναγνώρισης) από το ERC. Η παραπάνω πιστοποίηση αναγνωρίζεται από τη ΓΓΑ, σύμφωνα με το αρθ. 36 του Ν.4809/19.06.2021 (ΦΕΚ102Α΄).
Η Α.Ε.Λ. ευχαριστεί τους κάτωθι Πιστοποιημένους Εθελοντές Εκπαιδευτές BLS/AED, ERC της Ε.Ο.Δ.Υ.Α. (Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης & Υγειονομικών Αποστολών): Λέτσα Ξενοφώντα, Κονταράτου Υπαπαντή, Ζήση Γλυκερία, Ταστεμίρογλου Δέσποινα, Ευστρατιάδη-Αρχοντή Βασίλειο, Σακαβού Αγλαΐα, Ζμπήτα Γεώργιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass