Διακρίσεις αθλητών του Α.Σ. Ταεκβοντό «ΕΥΖΗΝ» Αμπελώνα

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2024 10:45

Καταπληκτική εμφάνιση και 100% επιτυχία για τον Σύλλογο Ταεκβοντό «ΕΥΖΗΝ» Αμπελώνα, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα U21 Νέων Ανδρών/ Γυναικών που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), στην Αθήνα.


Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση οι αθλήτριες του συλλόγου, Τσέτσιλα Δέσποινα στην κατηγορία -67kg και Ντόβα Ειρήνη στην κατηγορία -73kg, κατέκτησαν την 3η θέση του βάθρου και το χάλκινο μετάλλιο.
Συνεχίζοντας την εκπληκτική πορεία τα τελευταία χρόνια, η Ειρήνη Ντόβα στέφθηκε ξανά για 5η συνεχόμενη φορά, Πανελληνιονίκης στο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών/Γυναικών, κατακτώντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, δείχνοντας τη σταθερότητα και τη διαχρονική της αξία, σε όλες της ηλικιακές κατηγορίες που έχει αγωνιστεί, (Κορασίδων, Νεανίδων, Νέων και Γυναικών).
Το Δ.Σ. και η πρόεδρος Κα Γκαγκανιάρα Κων/να, συγχαίρουν τους προπονητές Μπάμπη Ντόβα και Μιχάλη Λάκη για τη μεγάλη επιτυχία του συλλόγου Ταεκβοντό «ΕΥΖΗΝ» Αμπελώνα σε Πανελλήνιο επίπεδο και καθιστά την ομάδα στις κορυφαίες στην Ελλάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass