Ματσάρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

* Η ΑΕΛ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΝΩΡΙΣ 0-2, Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΕ 3-2 ΚΑΙ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΙΣΟΦΑΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 3-3

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2024 12:00

Επιμέλεια: Χρ. Αρχοντούλης
Εκπληκτικό παιχνίδι έγινε χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου Νίκη και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3, σε ένα ματς που πρόσφερε πολλές συγκινήσεις και ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική στον Α’ Ομιλο της Super League 2.
Η ΑΕΛ προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με 0-2, η Νίκη Βόλου γύρισε το παιχνίδι στην επανάληψη σε 3-2 και στο 84’ οι «βυσσινί» διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.


Ένα αποτέλεσμα που διατήρησε τη λαρισινή ομάδα στην πρώτη θέση, παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα, αλλά θα μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι, εάν στο 27’ ο Κώστας Παπαγεωργίου που βγήκε τετ-α-τετ σημείωνε το 0-3 και εκεί θα τελείωνε ο αγώνας.
Πάντως και η ισοπαλία δεν είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα, η ΑΕΛ έχει τρεις βαθμούς διαφορά από τους Μακεδονικό και ΠΑΣ Γιάννενα που την ακολουθούν και την ερχόμενη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου που θα αντιμετωπίσει τον Μακεδονικό στο AEL GC ARENA, θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τον αντίπαλό της.
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Αλέκος Βσνιάδης, έκανε τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με την αναμέτρηση με τον ΠΟΤ Ηρακλή.
Στη θέση του Στάμου αγωνίστηκε ο Ηλιάδης, του Κοσσονού ο Παπαδόπουλος και του Μπαριέντος ο Παναγιωτίδης.
Το σύστημα 4-2-3-1 επέλεξε ο Αλέκος Βοσνιάδης. Τερματοφύλακας ήταν ο Περντρέου και στα μετόπισθεν τοποθετήθηκαν οι Τριμμάτης (δεξιά), Παπαδόπουλος (αριστερά), Ηλιάδης και Βαφέας (σέντερ μπακ). Στη μεσαία γραμμή έπαιξαν οι Οικονόμου, Παναγιωτίδης (αμυντικοί μέσοι), Μούργος και Μωραΐτης (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα), με τον Κ. Παπαγεωργίου να κινείται λίγο πιο πίσω από τον Πασά, που ήταν η επιθετική αιχμή.
Εκπλήξεις επιφύλαξε και ο Στέφανος Ξηροφώτος, αφού άφησε εκτός τον Τσέλιο, ενώ το ντεμπούτο του πραγματοποίησε ο Απονσά, μια και χθες το πρωί εκδόθηκε το δελτίο του. Το σύστημα ήταν 4-4-2 ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Σούλης έχοντας μπροστά του από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Οικονομόπουλο, Ματάους, Προδρομίτη και Γκαντέλιο. Αμυντικοί χαφ ήταν οι Σίλβα, Κάρλος, από τις πτέρυγες επιχειρούσαν οι Αρίας (δεξιά), Δούμτσης (αριστερά), με επιθετικό δίδυμο τους Βερνάρδο και Απονσά.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
3’: Ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Ηλιάδης, που ήρθε από πίσω, με κεφαλιά με πλάτη στην εστία νίκησε τον Σούλη και άνοιξε το σκορ νωρίς-νωρίς για την ΑΕΛ, πετυχαίνοντας το 0-1.
4’: Άστοχο σουτ του Απονσά από πολύ πλάγια θέση μέσα στην περιοχή.
17’: Ψηλά πάνω από τα δοκάρια η κεφαλιά του Απονσά στο πρώτο δοκάρι μετά το κόρνερ του Γκαντέλιο από τα δεξιά.
18’: Ο Τριμμάτης ήρθε στον άξονα και μετά την πάσα του Παπαγεωργίου έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με τον Κώστα Παπαγεωργίου, που είχε κάνει γρήγορη κίνηση μέσα στην περιοχή, να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και με προβολή να τη στέλνει στα δίχτυα, αλλάζοντας την πορεία της και ξεγελώντας τον Σούλη, σημειώνοντας το 0-2.
23’: Ευκαιρία για τη Νίκη με την κεφαλιά του Απονσά μετά το κόρνερ του Γκαντέλιο να αποκρούεται πολύ δύσκολα με το δεξί πόδι από τον Περντρέου.
27’: Ο Μούργος έβγαλε τετ-α-τετ τον Παπαγεωργίου, με τον Σούλη να μην επιτρέπει στον αντίπαλό του να τον ντριμπλάρει, σώζοντας την ομάδα του από το τρίτο γκολ, αφού, αν ο παίκτης της ΑΕΛ περνούσε, θα είχε απλώς να στείλει την μπάλα σε κενή εστία.
40’: Ο Απονσά έκλεψε την μπάλα από τον Ηλιάδη και έδωσε στον Δούμτση, που με δυνατό δεξί σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε για τη Νίκη σε 1-2. Ο πάγκος της ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκε για φάουλ.
45’+3’: Ψηλά πάνω από τα δοκάρια η κεφαλιά του Μωραΐτη μετά τη σέντρα του Μούργου.
47’: Δυνατό σουτ του Μούργου, με την μπάλα να περνά άουτ έξω από το δεξί δοκάρι.
60’: Με το αριστερό του Σαποβάλοφ μέσα από την περιοχή η Νίκη ισοφάρισε σε 2-2. Η μπάλα έφτασε στον σκόρερ μετά από κακή απομάκρυνση του Βαφέα, ενώ δευτερόλεπτα πριν ο Σαποβάλοφ είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία με κοντινή προβολή μετά τη σέντρα του Βερνάρδου, με τον Περντρέου να αποκρούει την μπάλα.
65’: Ο Τσέλιος έπεσε στα πόδια του Πασά στη μικρή περιοχή της Νίκης και απέτρεψε το 2-3.
70’: Η Νίκη κάνει την ανατροπή σε 3-2 με τον Βερνάρδο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά σε κενή εστία, μετά την ασίστ του Ματάους, που ήταν ο αρχικός αποδέκτης του φάουλ του Γκαντέλιο.
75’: Συρτό σουτ του Τριμμάτη εκτός περιοχής πέρασε εκτός εστίας μετά την απομάκρυνση του Τσέλιου με γροθιές στο κόρνερ του Μούργου.
81’: Μετά από φάουλ του Μούργου, ο Τσέλιος μπλόκαρε την μπάλα.
84’: Ο Πασάς επιχείρησε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Βλάχου, άλλαξε πορεία, πήγε στην αριστερή γωνία του Τσέλιου και ισοφάρισε η ΑΕΛ, σε 3-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
94’: Αδύναμο το σουτ του Λίταινα σε κόντρα επίθεση μετά από πάσα του Σαποβάλοφ, με την μπάλα να πηγαίνει στην αγκαλιά του Περντρέου.
Διαιτητής: Κεφαλάς (Σερρών), βοηθοί Χρυσαΐδης (Χαλκιδικής), Μποζατζίδης (Μακεδονίας) 4ος διαιτητής: Μαγιάννης (Άρτας).
Κίτρινες: Οικονομόπουλος, Απονσά, Σίλβα-Κ. Παπαγεωργίου, Μωραΐτης, Γιαξής,
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέφανος Ξηροφώτος): Σούλης (46’ λ.τρ Τσέλιος), Οικονομόπουλος (46’ Σαποβάλοφ), Ματάους, Προδρομίτης, Νταμιάν Σίλβα, Εντ Κάρλος (46’ Λίταινας), Γκαντέλιο, Δούμτσης (73’ Βλάχος), Αρίας, Βερνάρδος, Απονσά (85’ Τζιώρας).
ΑΕΛ (Αλέκος Βοσνιάδης): Περντρέου, Τριμμάτης (77’ Θ. Παπαγεωργίου), Βαφέας, Ηλιάδης, Παπαδόπουλος, (56’ Κοσσονού), Παναγιωτίδης (56’ Γιαξής), Οικονόμου, Κ. Παπαγεωργίου (64’ Στίνα), Μούργος, Μωραΐτης (77’ Φατάι), Πασάς.

ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ: Διαφήμιση του ποδοσφαίρου
Μετά τον αγώνα ο τεχνικός της ΑΕΛ Αλέκος Βοσνιάδης σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Ένα ματς που ελέγχαμε, αλλά κάτι έγινε μετά το 1-2 που μείωσε η Νίκη Βόλου, είχε μεγάλη θέληση ο αντίπαλος. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο τέλος, όμως σώσαμε τον βαθμό. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή την πίεση. Μπράβο στα παιδιά που δεν το έβαλαν κάτω και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας».

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
*ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 2-1
(35’ Μάντζης, 90+1’ Σομποτσίνσκι-9’ Φροσύνης)
*ΠΑΟΚ Β’-Διαγόρας 1-2
(87’ πέν. Ουρτάδο-74’ πέν. Τσιαντούλας, 89’ Ολιβιέρι)
*Μακεδονικός-Καβάλα 4-2
(12’ πέν. Ταβάρες, 17’, 54’ Γιακουμάκης,90+4’ Τοπαλίδης-50’ Παπαδόπουλος, 71’ Μάντιτς)
*ΠΟΤ Ηρακλής-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 1-0
(73’ Διαμαντής)
*Νίκη Βόλου-ΑΕΛ 3-3
(40’ Δούμτσης, 60’ Σαποβάλοφ, 70’ Βερνάρδος-3’ Ηλιάδης, 18’ Κ. Παπαγεωργίου, 84’ Πασάς)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)
1. ΑΕΛ 14-5 13
2. Μακεδονικός 9-5 10
3. ΠΑΣ Γιάννινα 6-5 10
4. ΠΑΟΚ Β’ 7-5 8
5. Καμπανιακός 5-6 6
6. ΠΟΤ Ηρακλής 3-6 5
7. Διαγόρας Ρόδου 2-5 5
8. Νίκη Βόλου 5-7 4
9. Καβάλα 5-8 3
10. Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 1-5 2

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ...AEL FC ARENA
Η διοργανώτρια αρχή όρισε τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024 στις 16:30 την αναμέτρηση ΑΕΛ-Μακεδονικός στο AEL FC ARENA, με ζωντανή μετάδοση από το monobala.gr.

Aναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής Super league 2, έχει ως εξής:
Α’ όμιλος
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
16:00 ΠΟΤ Ηρακλής-Διαγόρας monobala.gr
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
12:00 ΠΑΟΚ Β’-ΠΑΣ Γιάννινα ΣΚΑΪ
15:00 Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-Νίκη Β.
ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
14:30 Καμπανιακός-Καβάλα
16:30 ΑΕΛ-Μακεδονικός monobala.gr
Β’ όμιλος
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
14:00 Κηφισιά-Αστέρας Τρίπολης Β’
15:00 Παναχαϊκή-Πανιώνιος ΣΚΑΪ
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
13:00 Χανιά-ΑΕΚ B’
15:00 Ηλιούπολη-Καλαμάτα Hybrid ΣΚΑΪ
15:00 Παναργειακός-Αιγάλεω

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass