Πάνοπλη η ΑΕΛ στον Βόλο

ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ (16:30)

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2024 11:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, ο τεχνικός της ΑΕΛ Αλέκος Βοσνιάδης ετοιμάζει τη λαρισινή ομάδα για τη μεγάλη θεσσαλική μάχη με τη Νίκη Βόλου, που θα διεξαχθεί μεθαύριο Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και ώρα 16:30, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.


Ένα παιχνίδι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, το οποίο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς είναι ένα γειτονικό ντέρμπι και για λόγους γοήτρου επιπλέον, οι «βυσσινί» θα επιδιώξουν να κατακτήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Η ΑΕΛ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το έδειξε αυτό στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όπου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και δεν επέτρεψε στον αντίπαλό της από την αρχή του παιχνιδιού, να πιστέψει πως μπορεί να κατακτήσει θετικό αποτέλεσμα.
Και σε αυτό το παιχνίδι με τη βολιώτικη ομάδα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ θα επιδιώξουν να δείξουν πως δίκαια χαρακτηρίζονται ως φαβορί για την πρωτιά, που θα σημάνει παράλληλα και την άνοδο στη Super League.
Φυσικά δεν θα είναι ένα εύκολο ματς, ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης γνωρίζει πολύ καλά τη Νίκη Βόλου και προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του ότι χωρίς προσπάθεια και κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο, δεν θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές συνειδητοποιούν πως μόνο με λόγια δεν κερδίζονται οι αγώνες και θα επιδιώξουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να φτάσουν στην επιτυχία.
Αγωνιστικά δεν υφίσταται το παραμικρό πρόβλημα και όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

 

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Το γκολ του Γιάν Σομποτσίνσκι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων «ξεκόλλησε» τον ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Καμπανιακό κι ολοκλήρωσε μία μεγάλη ανατροπή για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», που επικράτησε με 2-1 στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 9’ με το γκολ του Φροσύνη έπειτα από λάθος της άμυνας του ΠΑΣ. Οι Γιαννιώτες ωστόσο, έφεραν το ματς στα ίσα με ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Βασίλη Μάντζη στο 35’ κι έφτασαν εντέλει στην ανατροπή χάρις στο γκολ του Πολωνού αμυντικού στο 90’+1’, μειώνοντας στους δύο βαθμούς την απόστασή τους απ’ την πρωτοπόρο ΑΕΛ, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(5η αγωνιστική)
ΧΘΕΣ
ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός     2-1
ΣΗΜΕΡΑ
15:00 ΠΑΟΚ Β’-Διαγόρας
ΑΥΡΙΟ
15:00 Μακεδονικός-Καβάλα
15:00 ΠΟΤ Ηρακλής-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου
ΔΕΥΤΕΡΑ (21/10)
16:30 Νίκη Βόλου-ΑΕΛ

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 4 αγώνες)
1. ΑΕΛ     12
2. ΠΑΣ Γιάννινα     10 -5αγ.
3. ΠΑΟΚ Β’     8
4. Μακεδονικός     7
5. Καμπανιακός     6 -5αγ.
6. Καβάλα     3
7. Νίκη Βόλου     3
8. ΠΟΤ Ηρακλής     2
9. Εθνικός Ν. Κεραμιδίου     2
10. Διαγόρας Ρόδου     2

 

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
Δημοσιεύτηκε υπογεγραμμένη από τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση, η απόφαση περί απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της ΑΕΛ, αλλά και διάθεσης εισιτηρίων σ’ αυτούς στο ματς της ερχόμενης Δευτέρας στο Πανθεσσαλικό με τη Νίκη για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Σούπερ Λιγκ. Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει: «Αποφασίζουμε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. καθώς και τη διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 5ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου, του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 2, περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 21/10/2024 και ώρα 16:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές».

 

Αλλάζει όψη η ανατολική πλευρά του AEL FC Arena

Ξεκίνησε η κατασκευή έκπληξη εννέα μεγάλων θεμάτων από την 60χρονη ιστορία της ΑΕΛ, που θα ντύσουν στα βυσσινί την εξωτερική πλευρά της ανατολικής κερκίδας του AEL FC arena, όπως είχε γίνει και στα εγκαίνια του γηπέδου τον Νοέμβριο του 2010.
Μέχρι αύριο αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες, ενώ ήδη οι διερχόμενοι οδηγοί, τόσο από την οδό Καρδίτσης, όσο και από την Περιφερειακή Τρικάλων βλέπουν τις εργασίες που γίνονται.
Η εταιρεία ΕΤΕΜ ανέλαβε τη χορηγία αυτού του εγχειρήματος που δίνει μία ξεχωριστή ομορφιά στην εξωτερική πλευρά της ανατολικής κερκίδας του γηπέδου. Το σχέδιο αυτό υπήρχε στο χορηγικό πρόγραμμα της ΠΑΕ ΑΕΛ και η εταιρεία ΕΤΕΜ αποφάσισε την υλοποίησή του. Πρόκειται για ένα δύσκολο κατασκευαστικά εγχείρημα (σ.σ. 1.200 τετραγωνικά μέτρα στον αέρα), καθώς απαιτείται οι εργασίες που θα γίνουν να είναι από εξειδικευμένο προσωπικό εταιρείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass