Κομπλέ η ΑΕΛ

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΣΤΙΝΑ - ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ Ο Τ. ΚΡΗΤΙΚΟΣ - Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ - ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2024 12:48

Του Σωτ. Κέλλα
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Αλέκος Βοσνιάδης έδωσε το δικό του πριμ στους παίκτες μετά το καρέ των επιτυχιών στο Πρωτάθλημα της Super League 2, που ήταν ένα διήμερο ρεπό και οι παίκτες χθες επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τον προπονητή να βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, αφού ο Στίνα επέστρεψε μετά τις υποχρεώσεις με την Εθνική Μολδαβίας, ενώ αποθεραπεύτηκε ο Τάσος Κρητικός.


Χθες ο προπονητής δε μίλησε στους παίκτες και έμεινε στα συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή και ζήτησε να συνεχίσουν την προσπάθειά τους ενόψει του θεσσαλικού ντέρμπι την ερχόμενη Δευτέρα στον Βόλο με τη Νίκη Βόλου.
Οι προπονήσεις να υπενθυμίσουμε είναι πρωινές και γίνονται στο γήπεδο του Αλκαζάρ.

 

ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΡΧΙΣΕ
Το θεσσαλικό ντέρμπι άρχισε από χθες, καθώς οι οπαδοί της Νίκης Βόλου διαμαρτύρονται για τη διεξαγωγή του αγώνα με την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό και ημέρα Δευτέρα.
Χαρακτηριστικά κοινή ανακοίνωση φιλάθλων της Νίκης Βόλου αναφέρει τα εξής: «Με έκπληξη διαβάσαμε ότι ο αγώνας με την ΑΕΛ ορίστηκε για τη Δευτέρα  21/10 αντί της Κυριακής ή Σαββάτου, όπως θα άρμοζε σε ένα τέτοιο ιδιαίτερο παιχνίδι και μάλιστα, στο Πανθεσσαλικό, και όχι στο Παντελής Μαγουλάς, όπως όλοι περιμέναμε.
Εκεί στην ΠΑΕ οφείλετε να υπερασπίζεστε με κάθε μέσο τα συμφέροντα της Νίκης και μόνο, και όχι να αποδέχεστε άνευ όρων ό,τι σας ζητηθεί. Ο κόσμος της Νίκης δεν πρόκειται να ανεχτεί να γίνονται χατίρια άλλων εις βάρος της αξιοπρέπειας της ομάδας μας.
Αλλάξτε τώρα ημέρα και έδρα του αγώνα!».

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ
Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του συγκεκριμένου αγώνα έγινε στον Βόλο, με την ΑΕΛ να ζητάει 1.000 εισιτήρια για τη μετακίνηση οργανωμένων οπαδών, αλλά αντέδρασε η Νίκη Βόλου και η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, με αφορμή τα επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας εισηγήθηκε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης Λαρισαίων φιλάθλων και αναμένεται πλέον και η απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.Η ΕΠΟ ΠΗΓΕ AEL FC ARENA
Στελέχη της ΕΠΟ βρέθηκαν την Κυριακή στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΟΤ Ηρακλή, αφού είδαμε τον αντιπρόεδρο κ. Αντωνίου, αλλά και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Κουπτσίδη.
Όπως γράψαμε, ήταν και ο πρόεδρος της διοργανώτριας Super League 2 Πέτρος Μαρτσούκος, αλλά και ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Σωτήρης Μαυρονάσιος, που είναι τακτικός επισκέπτης στη Λάρισα λόγω σχέσεων με στελέχη της λαρισινής ομάδας.

 

ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΕΛ
Τo monobala.gr θα καλύψει ζωντανά και αποκλειστικά από το Πανθεσσαλικό στάδιο την αναμέτρηση Νίκη Βόλου-ΑΕΛ στις 16:30 την ερχόμενη Δευτέρα.
Αναλυτικά οι μεταδόσεις:
Παρασκευή 18/10, 17.00
ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός, monobala.gr
Σάββατο 19/10, 15.00
Πανιώνιος-ΑΕΚ Β’ ΣΚΑΪ
Kηφισιά-Ηλιούπολη, monobala.gr
ΠΑΟΚ Β’-Διαγόρας Ρόδου, monobala.gr
Κυριακή 20/10
Καλαμάτα-Παναχαϊκή, 12.00, ΣΚΑΪ
ΠΟΤ Ηρακλής-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, 15.00, ΣΚΑΪ Hybrid
Αιγάλεω-Χανιά 15.00, monobala.gr
Δευτέρα 21/10, 16.30
Νίκη Βόλου-ΑΕΛ, monobala.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass