Επαιξαν για τα θύματα των Τεμπών

ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2024 11:15

Τουρνουά για όλους αυτούς που έχασαν άδικα τη ζωή τους στην Κοιλάδα των Τεμπών διεξήχθη στο γήπεδο του Μακρυχωρίου, όπου συναντήθηκαν οι παλαίμαχοι του Δήμου Τεμπών με παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ, του Άρη, του Ηρακλή και του Απόλλωνα Καλαμαριάς.


Σε δηλώσεις του ο Κώστας Ορφανός που ίδρυσε τον Σύλλογο Βετεράνων Θεσσαλονίκης και ο Γιάννης Γούναρης, επεσήμαναν ότι μέσα από αυτά τα παιχνίδια αναπτύσσονται φιλίες και σχέσεις μεταξύ των συλλόγων και το κυριότερο προβάλλονται κοινωνικά μηνύματα για το ποδόσφαιρο και γενικότερα για τον αθλητισμό.
Από την άλλη πλευρά οι παλαίμαχοι του Δήμου Τεμπών και ειδικότερα ο πρόεδρος των παλαίμαχων Μιχάλης Ρούπας ευχαρίστησε τους βετεράνους της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα τον Κώστα Ορφανό που αποδέχθηκε την πρόσκληση για να έρθουν να αγωνιστούν σε ένα παιχνίδι για όλα τα θύματα της Κοιλάδας των Τεμπών.
Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης που στηρίζει τέτοιες προσπάθειες, όπως και η Περιφέρεια Θεσσαλίας που εκπροσωπήθηκε από τους αντιπεριφερειάρχες Δημήτρη Τσέτσιλα και Σωτήρη Σουλούκο που πρότεινε το τουρνουά να φέρει το όνομα «Χαράλαμπος Μπλιώνας» που έχασε άδικα τη ζωή του και φυσικά όλων αυτών που επίσης έχασαν άδικα τη ζωή τους στα Τέμπη.
Για την ομάδα των Βετεράνων της Θεσσαλονίκης αγωνίστηκαν οι: Ορφανός, Γούναρης, Κουκίδης, Δέλλιος, Μπρούσας, Γιαννούλης, Νώντας, Δάμης, Μπιζιάνης, Μοσχόπουλος, Ντάρτζαλης, Γιαννόπουλος, Κουγιουμτζίδης, Μπουρδαμής, Κάκογλου, Σίτσας, Κωστογλίδης και Σταυρίδης.
Για τους παλαίμαχους του Δήμου Τεμπών οι: Καραναστάσης, Γεράσης, Αγγελής, Τσέτσιλας, Σολωμός, Παρλάτζας, Κολλάτος Έκτορας, Μαραμής, Λιούπας, Βλάνδος, Μυλωνάς, Ρούπας, Καραβάνας, Ντίνας, Κουτάκος, Τασιούλης, Μπιτσαράς, Φουσίκας Παναγιώτης και Νίκος.
*Μετά το τέλος του αγώνα οι παλαίμαχοι του Δήμου Τεμπών δεξιώθηκαν τους αντίστοιχους της Θεσσαλονίκης σε ταβέρνα στο Πουρνάρι. Τέλος, να σημειωθεί ότι στις 30 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί νέο τουρνουά με μια ομάδα βετεράνων της Αθήνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass