Επιστρέφουν οι πρωινοί κυριακάτικοι αγώνες στον νομό

*Η ΑΡΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ Γ’ ΕΠΣΛ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ Η Β’ ΚΑΙ Η Α’ «DE-TOX» *ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2024 12:10

Στον ορισμό αγώνων και τα πρωινά της Κυριακής προχωρά η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΛ.

Η αρχή θα γίνει με τη Γ’ τοπική κατηγορία και σταδιακά τη σκυτάλη θα πάρουν η Β’ τοπική και η «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ. Δύο είναι οι βασικοί λόγοι που οδηγούν τη διοργανώτρια αρχή προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο πρώτος αφορά στο γηπεδικό και ο δεύτερος τον μεγάλο αριθμό, σε σχέση με πέρσι, των αξιολογημένων διαιτητών που ορίζονται κάθε Σαββατοκύριακο σε αγώνες Εθνικών πρωταθλημάτων και ως εκ τούτου δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα τοπικά πρωταθλήματα.
Σχετικά με το γηπεδικό θα πρέπει να σημειωθεί πως η ΕΠΣΛ έχει ήδη ενημερωθεί ότι σταματά η χρήση δύο γηπέδων λόγω εργασιών αποκατάστασης του χλοοτάπητα, ενώ δεν αποκλείεται στη συνέχεια κάτι ανάλογο να συμβεί και σε άλλα γήπεδα. Τα δύο γήπεδα στα οποία ξεκίνησαν οι εργασίες είναι το Θεσσαλικό και το γήπεδο Νίκαιας, ενώ όπως ειπώθηκε σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν εργασίες και στο γήπεδο Ανθούπολης (ήδη η Λάρισα ’88 χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο Βουναίνων).
Έτσι λοιπόν και προκειμένου να μην δημιουργηθεί μεγάλος όγκος αναβληθέντων αγώνων (άλλωστε τον χειμώνα θα σημειωθούν επιπλέον αναβολές λόγω καιρικών συνθηκών) η ΕΠΣΛ αποφάσισε να ορίσει στη συνέχεια της φετινής περιόδου αγώνες και το πρωί της Κυριακής.
Η αρχή θα γίνει στο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής την προσεχή Κυριακή 20/10, το πρωί της οποίας ορίστηκαν δύο παιχνίδια του 2ου Ομίλου, ενώ ο 1ος Όμιλος θα έχει ρεπό. Την επόμενη Κυριακή 27/10 θα δοθεί ρεπό στον 2ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ και θα οριστούν πρωινά παιχνίδια από τον 1ο Όμιλο αντίστοιχα.
Τα πρωινά παιχνίδια στη Β’ κατηγορία θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 3 Νοεμβρίου με τον 1ο Όμιλο και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου τη σκυτάλη θα πάρει ο 2ος Όμιλος αντίστοιχα.
Ακολούθως θα οριστούν πρωινά παιχνίδια την Κυριακή και στη μεγάλη τοπική κατηγορία.
Από το πρωινό πρόγραμμα της Κυριακής θα εξαιρεθούν οι αγώνες που αφορούν ομάδες απομακρυσμένων περιοχών στα οποία οι φιλοξενούμενοι καλούνται να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις.
ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ
Θέμα χρόνου είναι πλέον η χρήση της κάμερας στα παιχνίδια της μεγάλης τοπικής κατηγορίας και όχι μόνο. Οι τέσσερις κάμερες που αγοράστηκαν βρίσκονται στην ΕΠΣΛ και πλέον το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθεί το σεμινάριο για τη χρήση τους από τους παρατηρητές αγώνων και κάποια άλλα διαδικαστικά θέματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass