Εκδήλωση ενίσχυσης των σωματείων τένις

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2024 12:55

Εκδήλωση με στόχο την ενίσχυση των αθλητικών σωματείων τένις Φοίβος Λάρισας, Αντισφαίριση και Ζωή, ΟΑ Νίκαιας Λάρισας και TENNISHALL που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες, πραγματοποιήθηκε χθες στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας για την ηθική καθώς

και την οικονομική υποστήριξη των συλλόγων με το συνολικό ποσό των 13.000 ευρώ, με στόχο την ανασυγκρότησή τους και την ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος στην ευρύτερη περιοχή.
Εκ μέρους του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Σωτήριος Σουλούκος τόνισε πως από την πρώτη επίσκεψη του κ. Ζαννιά, εκπροσώπου της Ομοσπονδίας Τένις, ο Περιφερειάρχης ήταν απόλυτα θετικός στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, το οποίο ξεπέρασε τα δεδομένα της Λάρισας.
Ο δήμαρχος Λάρισας κ. Αθανάσιος Μαμάκος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη επιτυχία της πόλης στη φιλοξενία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τένις Junior, αναφέροντας πως η διοργάνωση αυτή έφερε σημαντικά οφέλη στην τοπική οικονομία, με χιλιάδες γονείς, παιδιά και προπονητές να επισκέπτονται την πόλη, ενισχύοντας τα καταστήματα και τα ξενοδοχεία της περιοχής.
Ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ κ. Δημήτρης Σταματιάδης και ο αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και γενικός γραμματέας της ΕΦΟΑ κ. Σπύρος Ζαννιάς επισήμαναν πως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις που διεξήχθη στη Λάρισα έγραψε ιστορία ως το μεγαλύτερο που έχει φιλοξενηθεί στην πόλη, ενώ η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Λάρισας κ. Ειρήνη Παπαϊωάννου δήλωσε πως η Ένωση αγκάλιασε με μεγάλη χαρά τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τένις Junior και είναι πολύ σημαντικός ο αθλητισμός στην κοινωνία, ειδικά για τα παιδιά, καθώς τέτοιες εκδηλώσεις ενισχύουν την εξωστρέφεια και την ανάπτυξη της περιοχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass