Αποφασισμένη για νέο... τρίποντο η ΑΕΛ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΤΟΝ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗ (15:00)

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2024 11:04

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Το πρώτο θεωρητικά δυσκολότερο παιχνίδι της φετινής περιόδου δίνει σήμερα η ΑΕΛ, η οποία αντιμετωπίζει στις 15:00 στο AEL FC ARENA τον ΠΟΤ Ηρακλή, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Super League 2.
Οι «βυσσινί» φέρονται αποφασισμένοι να προσθέσουν μία ακόμη επιτυχία στο ενεργετικό τους και με νέο... τρίποντο θα παραμείνουν μόνοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Η ΑΕΛ έχει το αβαντάζ της έδρας, όπου και πάλι οι φίλαθλοι ετοιμάζονται να δημιουργήσουν μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα και με δωδέκατο παίκτη τον κόσμο της, η λαρισινή ομάδα θα πετύχει το 4χ3.
Σίγουρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή και ανεξάρτητα το ότι ο αντίπαλός της δεν πείθει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, δεν παύει να είναι υπολογίσιμος και έρχεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί. Όμως οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη προετοιμάστηκαν κατάλληλα και θα προσπαθήσουν από την αρχή της αναμέτρησης να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι και να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς, ικανοποιώντας για μια ακόμη φορά τους φιλάθλους.
Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπολογίζονται ο Μολδαβός Βίκτορ Στίνα που έχει υποχρεώσεις για το Nations League με την εθνική Μολδαβίας και ο Τάσος Κρητικός που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Όσον αφορά στην αρχική ενδεκάδα, ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Πασάς, Μπαριέντος, Βαφέας, Τριμμάτης, Κοσσονού, Περντρέου δείχνουν ότι θα ξεκινήσουν και από κει και πέρα, κανένας δεν είναι σίγουρος. Παράδειγμα πίσω από τον Πασά μπορούμε να δούμε είτε τον Μωραϊτη είτε τον Κώστα Παπαγεωργίου.
Η αποστολή για το σημερινό παιχνίδι θα γίνει γνωστή δύο ώρες πριν την αναμέτρηση, όπως ανακοινώθηκε χθες από την ΠΑΕ ΑΕΛ.
Ο ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ
Ο τεχνικός της ομάδας του ΠΟΤ Ηρακλή Θανάσης Στάικος επέλεξε 20 παίκτες για την αποστολή του σημερινού αγώνα, οι οποίοι είναι οι εξής: Γιαννίκογλου, Στουρνάρας, Σόβα, Τασουλής, Κιβρακίδης, Καλουτσουκίδης, Σιδεράς, Κλάους, Διαμαντής, Χαμόντ, Τσιντώνης, Μωϋσίδης, Αναστασίου, Παπασάββας, Ντουκουρέ, Πατράλης, Χριστοδουλόπουλος, Κυνηγόπουλος, Κούστα, Τσιριγώτης. Ο Μπέλμοντ υποφέρει από ίωση και δεν μπορούσε να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Ο Αλβάρο Χιμένεθ ένιωσε ενοχλήσεις και μετά από απόφαση του ιατρικού τιμ αποφασίστηκε να μην ταξιδέψει στη Λάρισα. Εκτός παραμένουν Μιράντα, Σιούτας, Μπερόγλιο και Μαρκετζιάνι, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και αποθεραπεία.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο 32χρονος ρέφερι Μιχάλης Ματσούκας, ο οποίος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ξεκίνησε ως διαιτητής από την Ένωση Εύβοιας, αλλά εδώ και μερικά χρόνια μετακόμισε και ανήκει στην Ένωση Αιτωλοακαρνανίας, κλήθηκε να διαιτητεύσει τη σημερινή αναμέτρηση. Βοηθοί του ο Χρήστος Τάκος (Αιτωλοακαρνανίας) και ο Σπύρος Μπύρος (Ευρυτανίας), 4ος θα είναι ο Κωνσταντίνος Τικόζογλου (Μακεδονίας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Κουζάκης από την Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας.
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΕΛ-ΗΡΑΚΛΗΣ
Τριάντα πέντε φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, η ΑΕΛ και ο Ηρακλής, στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας. Η προϊστορία ευνοεί την ΑΕΛ στα παιχνίδια με τον Ηρακλή, όταν είναι γηπεδούχος. Οι «βυσσινί» μετρούν δεκαέξι νίκες, οι «κυανόλευκοι» δέκα, ενώ εννέα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η λαρισινή ομάδα με 42-27.
ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Β’
Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ Β’ , επιβλήθηκε άνετα με 3-1 του Καμπανιακού στη Χαλάστρα, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στον Α’ όμιλο της Super League 2. Ο Κανίς με πέναλτι μόλις στο 2ο λεπτό, ο Γρόσδης στο 43’ και ο Ουρτάδο στο 51’ πέτυχαν τα γκολ για τον «δικέφαλο του βορρά», που παραμένει αήττητος και ανέβηκε -προσωρινά τουλάχιστον- στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Ο Διαμαντόπουλος στο 89’ σημείωσε το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους, που γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα.
ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ
15:00 ΑΕΛ-ΠΟΤ Ηρακλής ΣΚΑΪ
ΑΥΡΙΟ
15:00 Μακεδονικός-ΠΑΣ Γιάννινα
15:00 Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-Διαγόρας Ρόδου
16:00 Καβάλα-Νίκη Βόλου
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)
1. ΑΕΛ        9
2. ΠΑΟΚ Β’        (4 αγ.) 8
3. ΠΑΣ Γιάννινα        7
4. Καμπανιακός        (4 αγ.) 6
5. Μακεδονικός        4
——————————————
6. ΠΟΤ Ηρακλής        2
7. Καβάλα        2
8. Νίκη Βόλου        2
9. Διαγόρας Ρόδου    1
10. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου    1

 
Αγωνιστική στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ
Η Super League 2 τιμά τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντιοκ με τήρηση ενός λεπτού σιγής, πριν την έναρξη των αγώνων, το τριήμερο της 4ης αγωνιστικής, ενώ οι παίκτες όλων των ομάδων θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στη μνήμη του ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν την έναρξη των αγώνων της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2 2024-25 και οι ποδοσφαιριστές θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass