Στους «32» του Κυπέλλου ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΜΕ 3-1

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2024 12:06

Την πρόκρισή του στους «32» του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ν. Λάρισας εξασφάλισε ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας, ο οποίος στο γήπεδο Ανάβρας επικράτησε της Θύελλας Ελάτειας με 3-1.


Παρά το εργάσιμο της ημέρας και τις αρκετές ελλείψεις των δύο ομάδων, έγινε ωραίο παιχνίδι που ικανοποίησε όσους επέλεξαν να το παρακολουθήσουν.
Το σκορ άνοιξε στο 14’ με κοντινό σουτ ο Γάλλος για τους τυπικά γηπεδούχους, ενώ για τους φιλοξενουμένους ισοφάρισε στο 65’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Τάκης, παρά την προσπάθεια του Καραγιάννη να αποκρούσει.
Η αναμέτρηση έδειχνε να οδεύει προς τη διαδικασία των πέναλτι, αλλά διαφορετική άποψη είχε ο αρχηγός του Φιλοκτήτη Δημήτρης Γκουντάρας που με θεαματικό σουτ στο 85’ πέτυχε το 2-1, για να κλείσει το σκορ στο 90’+1’ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Γάλλος.
Εύκολο ήταν το έργο των διαιτητών Χαράλαμπου Διαμάντη - Βασίλη Τζιμούρτου - Βησσαρίωνα Σούρλα.
ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ (Γιάννης Βαΐτσης): Πλατσάς, Καραγιάννης, Μαλαχτάρης, Τζαβέλλας, Μουταφίδης, Δ. Γκουντάρας, Μαντζαφλάρας, Γκουγκουλιάς, Γάλλος, Χαρατσής, Γουργιώτης (46’ Πασιάς).
ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΑΤΕΙΑΣ (Νίκος Στογιάννης): Τσιντώτας, Γ. Λάζος, Μαυρίδης, Ν. Γκαραγκούνης, Χ. Γκαραγκούνης, Μπάρδας (80’ Γ.Στογιάννης), Β. Λάζος, Ζάρρας, Σπ. Γκαραγκούνης, Τάκης, Ρ. Πανδρεμένος (46’ Σολωμός).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass