Χωρίς Τάσο Κρητικό και Στίνα η ΑΕΛ

Ο ΜΟΛΔΑΒΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΩΣ ΑΛΛΑΓΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΟΡΑ - ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΙ - ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2024 11:00

Του Σωτ. Κέλλα

Συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠOΤ Ηρακλή στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

Και ο τεχνικός της ομάδας μετράει δύο απώλειες. Η πρώτη είναι ο Μολδαβός Βίκτορ Στίνα που έχει υποχρεώσεις για το Nations League με την εθνική Μολδαβίας και αγωνίστηκε ως αλλαγή (μπήκε στο 71’ στον αγώνα στη θέση του Καϊμάκοφ), με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του να κερδίζει με 2-0 την Ανδόρα.
Η δεύτερη απουσία θα είναι λόγω τραυματισμού του Τάσου Κρητικού, κάτι που στερεί έναν παίκτη αρκετά φορμαρισμένο ενόψει ενός δυνατού αγώνα.
Ο τεχνικός της ομάδας Αλέκος Βοσνιάδης μιλώντας στους παίκτες του είπε ότι θέλει όλοι να είναι ενεργοί ενόψει των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα, ενώ είπε ότι είναι ντέρμπι το αυριανό παιχνίδι, που θα κριθεί στη δύναμη και το πάθος.
Δεν πρέπει, είπε χαρακτηριστικά, να χαλαρώσουμε ούτε μια στιγμή.
Στο μεταξύ πόλεμος κατασκοπείας έχει αρχίσει μεταξύ ΑΕΛ και ΠΟΤ Ηρακλή, αφού όλοι προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες για το πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες. Στον Ηρακλή σίγουρα θα υπάρχουν δύο-τρεις νέες κινήσεις, με δεδομένη την παρουσία νέου τεχνικού του Θανάση Στάικου.
Από κει και πέρα όμως και ο Βοσνιάδης ετοιμάζει τις δικές του κινήσεις, αφού σίγουροι είναι ελάχιστοι παίκτες στην αρχική ενδεκάδα. Πασάς, Μπαριέντος, Βαφέας, Τριμμάτης, Κοσσονού, Περντρέου δείχνουν οι προπονήσεις ότι θα ξεκινήσουν. Από κει και πέρα κανένας δεν είναι σίγουρος. Παράδειγμα πίσω από τον Πασά μπορούμε να δούμε είτε τον Μωραΐτη είτε τον Κώστα Παπαγεωργίου. Η ομάδα έχει πολλές λύσεις και αυτό είναι ευχάριστο.

 

ΧΟΡΗΓΟΣ
Σήμερα θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΑΕΛ ο χορηγός φανέλας και πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι στοιχηματική εταιρεία.

 

Ο ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ
Την προετοιμασία τους για την αυριανή -εκτός έδρας-αναμέτρηση με την ΑΕΛ συνέχισαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΠΟΤ Ηρακλή.
Ο Θανάσης Στάικος είδε τον Παναγιώτη Κυνηγόπουλο να συμμετέχει στην προπόνηση και να υπολογίζεται για τον αγώνα του Σαββάτου.
Στον αντίποδα οι Γκαμπριέλε Μαρκετζιάνι, Χρήστος Σιούτας, Φακούντο Μπερτόλιο και Χοσέ Μιράντα ακολούθησαν ατομικό.
Σήμερα ο ΠΟΤ Ηρακλής θα προπονηθεί το μεσημέρι στη Μίκρα και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη θεσσαλική πόλη, όπου και θα διανυκτερεύσει.

 

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ Β’
Στη Χαλάστρα, ο Καμπανιακός υποδέχεται σήμερα τον ΠΑΟΚ Β’ σε ένα (ακόμη) ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες που στα αντίστοιχα περυσινά ματς εκμεταλλεύτηκε η κάθε μία την έδρα της. Μένοντας στη Θεσσαλονίκη, αλλά πηγαίνοντας στην Ευκαρπία, ο Μακεδονικός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τις δύο ομάδες να φιλοδοξούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες για να μη χάσουν επαφή με την κορυφή.
Με τον Θωμά Γράφα να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του, ο Διαγόρας Ρόδου ταξιδεύει στην Κατερίνη για το ματς με τον νεοφώτιστο Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.
Χωρίς «τρίποντο», ακόμη, οι δύο ομάδες, όπως και η Καβάλα με τη Νίκη Βόλου που κοντράρονται στο «Ανθή Καραγιάννη». Οι «αργοναύτες» μεσοβδόμαδα το… τράβηξαν όσο δεν πάει με τον Αστέρα Τρίπολης, όμως αποκλείστηκαν στην παράταση από τους Αρκάδες, ενώ οι Θεσσαλοί καλούνται να αυξήσουν την παραγωγική τους ικανότητα για να συλλέξουν βαθμούς.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:
ΣΗΜΕΡΑ
16:00 Καμπανιακού, Καμπανιακός-ΠΑΟΚ Β’ (monobala.gr)
ΑΥΡΙΟ
15:00 AEL FC Arena, ΑΕΛ-ΠΟΤ Ηρακλής (ΣΚΑΪ)
ΚΥΡΙΑΚΗ 13/10
15:00 Μακεδονικού, Μακεδονικός-ΠΑΣ Γιάννινα
15:00 Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-Διαγόρας
16:00 «Ανθή Καραγιάννη», Καβάλα-Νίκη Βόλου

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2024/25 (κανονική διάρκεια)
1. ΑΕΛ    8-2    9
2. ΠΑΣ Γιάννινα    3-1    7
3. Καμπανιακός    3-1    6
4. ΠΑΟΚ Β’    3-2    5
5. Μακεδονικός    2-2    4
6. Καβάλα    2-3    2
7. ΠΟΤ Ηρακλής    2-3    2
8. Νίκη Βόλου    1-3    2
9. Εθνικός Ν. Κεραμιδίου    1-4    1
10. Διαγόρας Ρόδου    0-4    1

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass