Οι φιλοξενούμενοι είχαν την… τιμητική τους

ΚΑΤΑ ΤΗΝ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ «DE-TOX» -Α’ ΕΠΣΛ - ΡΕΚΟΡ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΚΑΡΤΩΝ - ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ - ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ 2ης ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2024 12:08

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Με τους φιλοξενούμενους να έχουν την τιμητική τους ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ.

Συγκεκριμένα σε τέσσερα παιχνίδια οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν των αντιπάλων τους, σε δύο αναμετρήσεις νίκησαν οι γηπεδούχοι, ενώ μία έληξε ισόπαλη. Συνολικά σημειώθηκαν 25 τέρματα.
*Ο πρωτοπόρος ΠΟ Ελασσόνας (με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια) και ο ΑΟ Μαυροβουνίου (με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, καθώς έχει παίξει το ματς με την ΑΕΛ Κ-17 που δεν υπολογίζεται) συνεχίζουν να διατηρούν το απόλυτο, ενώ χωρίς ήττα παραμένουν οι Δήμητρα Γιάννουλης, Κίσσαβος Συκουρίου και Αετός Μακρυχωρίου.
*Στα αξιοσημείωτα της ημέρας τα τέσσερα γκολ που πέτυχε ο Μάριος Καρέλας (ενώ στο 81’ αποβλήθηκε) στο εκτός έδρας 4-2 της Δήμητρας Γιάννουλης επί του Αστέρα Μελισσοχωρίου και πέρασε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.
*Μόλις ένα πέναλτι καταλογίστηκε κατά την 3η αγωνιστική που μετετράπη σε γκολ (Καρέλας - Δήμητρα Γιάννουλης), ενώ αντίθετα σημειώθηκε ρεκόρ στις αποβολές, καθώς πέντε συνολικά ήταν οι ποδοσφαιριστές (και μάλιστα όλοι των φιλοξενούμενων ομάδων) που αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα στο β’ ημίχρονο και πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια. Συγκεκριμένα οι «άτακτοι» αυτή τη φορά ήταν οι Γκουγκουλιάς (ΠΑΟΛ Αβέρωφ), Μπλιάμπλιας, Καρέλας (Δήμητρα Γιάννουλης), Γκαμπέτας (ΠΟΕ) και Φακίτσας (Δαμασιακός).
*Ύστερα από πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις (τα δύο τελευταία χρόνια) ανάμεσα σε Οικονόμο Τσαριτσάνης και ΑΟ Μαυροβουνίου το σερί σταμάτησε με την εκτός έδρας νίκη με 2-1 της ομάδας του Δημήτρη Κουκουλιαύκα.
*Τέλος η ΑΕΛ Κ-17 «έσπασε το ρόδι», καθώς πέτυχε την πρώτη της νίκη με σκορ 5-3 επί του Δωτιέα Αγιάς στο εκτός συναγωνισμού παιχνίδι που διεξήχθη στη Γλαύκη.

 

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ Ο Μ. ΚΑΡΕΛΑΣ
Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 6 γκολ αναρριχήθηκε ο Μάριος Καρέλας της Δήμητρας Γιάννουλης, ο οποίος πέτυχε και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του στην εκτός έδρας νίκη με 4-2 επί του Αστέρα Μελισσοχωρίου για την 3η αγωνιστική της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ. Αναλυτικά:
6 γκολ: Καρέλας (Δήμητρα Γιάνν.)
3 γκολ: Παναγιώτου (Μακρυχώρι), Χριστώνης (Δήμητρα Γιάνν.)
2 γκολ: Νικολι (Μελισσοχώρι), Τσιάκος (Γόννοι), Νερπιέτρι (Σμόλικας), Σταμάτης, Κουκούλης (ΠΟ Ελασσόνας), Ματέο, Φουρίκης (Ηρακλής Λάρ.), Σάρρα (Φαλανιακός), Κρικώνης, Μούτσα Μπλέντι (Συκούριο), Καραμούλας (Οικονόμος)
1 γκολ: Καραγκούνης, Σταμπουλής, Οσμάνι, Γκαραλιάκος, Παπαϊωάννου (ΠΟ Ελασσόνας), Ελέζι, Σούμπαση (Μακρυχώρι), Λέτσιος, Τσάτσος, Φακίτσας (Δαμασιακός), Μπούμπουλης, Κυρίτσης, Σερίφης, Κωστούλας (Γόννοι), Κακαζούκης (Φαλανιακός), Γκαντούνας Ηλ., Γκαντούνας Ν., Αυλογιάρης, Ματούλας (Οικονόμος), Πράπας, Μπαντζέλας, Κυριακίδης, Καρατζούκου (Μαυροβούνι), Τριανταφύλλου, Καραγιάννης (Συκούριο), Κυριάκος, Χονδροδήμος (Δωτιέας Αγιάς), Πασσιάς (Απόλλων Λάρ.), Παρασκευούδης (Ηρακλής Λάρ.), Χατζηκρανιώτης, Αλατάς (Σμόλικας), Κατσικάρης (Μελισσοχώρι).

 

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΗ Β’ ΕΠΣΛ
Αναλυτικά οι πρώτες θέσεις στον πίνακα των σκόρερ της Β’ ΕΠΣΛ όπου μετά από δύο αγωνιστικής στον 1ο Όμιλο προπορεύεται ο Κόκκορας της Αστραπής Ν. Πολιτείας με 3 γκολ και στον 2ο Όμιλο ο Δάκτυλας του Καλοχωρίου με πέντε γκολ αντίστοιχα:
1ος Όμιλος
3 γκολ: Κοκκορας (Αστραπή ΝΠ)
2 γκολ: Τσατσελάρι (Τύρναβος), Καραμάνος (Μύτικας), Τόλιος (Ευαγγελισμός), Γκαραβέλης, Συνάπαλος (Βερδικούσια), Σακοράφας (ΑΠ Ελασσόνας), Ραπτοτάσιος (Προμηθέας)
2ος Όμιλος
5 γκολ: Δάκτυλας (Καλοχώρι)
3 γκολ: Μπούζιος (Τερψιθέα), Παπαδόπουλος (Ναρθάκι), Κρητικός (Μαρμαρίνη)
2 γκολ: Παιδής (Αγ. Ανάργυροι), Rryci Albi (Αναγ. Ολύμπου), Κωσταρέλος (Νεάπολη), Παπαχρήστος (Μαρμαρίνης), Γαρυφαλόπουλος (Αετόλοφος)

 

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Εβδομάδα Κυπέλλου ΕΠΣΛ είναι αυτή που διανύουμε καθώς σήμερα, αύριο και την Πέμπτη θα διεξαχθεί η 2η φάση των ομίλων. Η αυλαία ανοίγει σήμερα στο γήπεδο Ν. Πολιτείας όπου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους η Αστραπή με την Ομόνοια στο πλαίσιο του 3ου Ομίλου. Αναλυτικά το πρόγραμμα:
ΣΗΜΕΡΑ
3ος Όμιλος
16:15, Αστραπή Ν. Πολιτείας-Ομόνοια
ΑΥΡΙΟ
1ος Όμιλος
16:15, ΑΠ Ελασσόνας-Μύτικας
4ος Όμιλος
16:15, Ναρθάκι- Τερψιθέα
ΠΕΜΠΤΗ 10/10
2ος Όμιλος
16:15, Φιλοκτήτης – Ελάτεια
*Υπενθυμίζεται ότι στην 3η φάση έχουν προκριθεί οι παρακάτω ομάδες:
1oς Όμιλος: Τύρναβος, Δευκαλίων, Καλλιθέα
2ος Όμιλος: Πλατανούλια, Μαρμαρίνη, Αναγ. Ολύμπου
3ος Όμιλος: Αμπελόκηποι, Πελασγιώτιδα, Λαρισαϊκός
4ος Όμιλος: Αχιλλέας Φ., ΑΟ Ελευθερών, Αρμένιο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass