Αγιασμό τέλεσε ο Φοίβος Γιάννουλης

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2024 12:00

Τον καθιερωμένο αγιασμό ενόψει της νέας αθλητικής χρονιάς τέλεσε ο Φοίβος Γιάννουλης στο κλειστό του 3ου Δημοτικού Σχολείου. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος παρουσία των ιερέων π. Ιωάννη Κατρανίδη και Ιερολογιότατου Αρχιδιάκονου π. Σπυρίδωνα-Αθανάσιου Σάσσαλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Λεωνιδάκης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γιάννουλης κ. Μπαράκος, γονείς και κηδεμόνες των αθλητών, σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Πέτρο Προβίδα, αθλητές και φίλοι του συλλόγου κ.ά.
Ακολούθησε η βράβευση των αθλητών Παζάρα Δημητρίου, Λιούμπη Γεωργίου, Καφέ Ιωάννη, Τσιλφόγλου Δημητρίου, Δεμίρη Γεωργίου, Ιωάννου Δημητρίου, Καραδήμου Αποστόλου, Μπαράκου Αθανασίου, Χατζηγιάννη Ζήση, Κουγιώνα Ιωάννη, Μπουκουβάλα Αθανασίου, Μπαρούτα Μάριου, Χατζή Θωμά και Τσιτσιούρη Νίκου, που διακρίθηκαν για τις σχολικές τους επιδόσεις και το ήθος τους, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μπουφέ για τους παρευρισκόμενους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass