Η ΑΕΛ πάει Αλκαζάρ για δύο μήνες!

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2024 12:30

Του Σωτ. Κέλλα
«Μετακομίζει» από σήμερα η ΑΕΛ καθώς φεύγει από το προπονητήριο των Δένδρων και πάει Αλκαζάρ για δύο μήνες, όπου θα γίνονται εκεί οι προπονήσεις (πρωί) λόγω επανασποράς των γηπέδων των προπονητικών εγκαταστάσεων.


Η λαρισινή ομάδα θα προπονείται κανονικά και για αποδυτήρια λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου (αλήθεια πότε θα γίνει γνωστή η μελέτη της επισκευής του Αλκαζάρ;) θα χρησιμοποιηθούν αυτά της αίθουσας βαρέων αθλημάτων.
Η λαρισινή ομάδα θα χρησιμοποιήσει το Αλκαζάρ για δύο μήνες μέχρι να γίνουν οι δικές της εγκαταστάσεις.
Στο μεταξύ χθες οι παίκτες είχαν ρεπό, ενώ προχθές ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης μοίραζε συγχαρητήρια σε όλους για την εμφάνισή τους και τη νίκη. Ήταν λιγομίλητος και χωρίς να τονίσει κάτι ιδιαίτερα.
Το ενδιαφέρον των προπονήσεων στρέφεται στους ανέτοιμους Γιόχανσον και Οικονόμου, κατά πόσο αυτή τη βδομάδα θα ξεπεράσουν τα προβλήματά τους για να είναι στη διάθεση του προπονητή με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου το ερχόμενο Σάββατο ή στη χειρότερη περίπτωση με τον ΠΟΤ Ηρακλή τη μεθεπόμενη αγωνιστική.
Σχετικά με τον συγκεκριμένο αγώνα η ομάδα της Κατερίνης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα ΠΑΕ Α.Ε.Λ., που θα γίνει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 15:00 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, για την 3η αγωνιστική της SUPER LEAGUE 2 της περιόδου 2024-2025, τα παρακάτω:
Για την αγορά των εισιτηρίων εισόδου θα λειτουργήσουν δύο εκδοτήρια. Το πρώτο βρίσκεται στη δυτική πλευρά του σταδίου, επί της οδού Ηπείρου και θα εξυπηρετεί του φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ Α.Ε.Λ.. Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει από τη Θύρα 1 με τα κάγκελα και το τουρνικέ και οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι θα κάθονται στην κερκίδα ΘΥΡΑ 1. Τιμή εισιτηρίου Θύρας 1: 10,00€.
Το δεύτερο εκδοτήριο βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του σταδίου, πριν από τη μεταλλική πόρτα που εισέρχονται τα οχήματα. Από το εκδοτήριο αυτό μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια εισόδου οι φίλαθλοι της ομάδας μας. Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώθηκαν ως εξής:
Εισιτήριο 5,00€ για την κερκίδα χωρίς στέγαστρο, αμέσως μετά το κυλικείο, ΘΥΡΑ 4.
Εισιτήριο 10,00€ για τις κερκίδες με στέγαστρο (δεξιά και αριστερά από την κερκίδα VIP), ΘΥΡΑ 2.
Εισιτήριο 20,00€ για την κερκίδα VIP, ΘΥΡΑ 3.
Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας με μπλε χρώμα κάθονται στις κερκίδες με στέγαστρο (δεξιά και αριστερά από την κερκίδα VIP), ΘΥΡΑ 2.
Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας με χρυσό χρώμα κάθονται στην κερκίδα VIP, ΘΥΡΑ 3.
Η είσοδος για όλες τις κερκίδες θα γίνεται από την πόρτα δίπλα από το κυλικείο. Η τοποθέτηση στις κερκίδες θα γίνεται με την επίδειξη του εισιτηρίου και θα ελέγχεται από τους υπεύθυνους ασφαλείας (security).
Οι μαθητές και τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) για την είσοδό τους θα πρέπει να προμηθευτούν από το εκδοτήριο ειδικό εισιτήριο με την ένδειξη «Μαθητικό».
Τα εκδοτήρια και οι είσοδοι για τις κερκίδες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Για την αποφυγή συνωστισμού παρακαλούμε τους φιλάθλους να φροντίσουν να έρθουν νωρίς στο γήπεδο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass