Εντυπωσιακό το 3ο Πανθεσσαλικό Τουρνουά Γυναικείου Βόλεϊ

ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ Η ΕΑΛ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2024 13:11

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Πανθεσσαλικό Τουρνουά Γυναικείου Βόλεϊ στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης, με την ομάδα της ΕΑΛ να καταλαμβάνει την 1η θέση.


Το τουρνουά που διοργάνωσε ο Α.Ο. Φοίβος με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και έχει γίνει πλέον θεσμός, κέρδισε το ενδιαφέρον των φιλάθλων, καθώς σε όλα τα παιχνίδια ο κόσμος έδωσε το «παρών» στις εξέδρες, απολαμβάνοντας αγώνες υψηλού επιπέδου, με εντυπωσιακή εξέλιξη. Συμμετείχαν οι ΕΑΛ, ΣΠΑ Καρδίτσας, Φοίβος και Αργώ Βόλου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι του τουρνουά το κατέκτησε η ανανεωμένη και νεανική ομάδα της ΕΑΛ που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, αφού έδειξε πιο έτοιμη από τις υπόλοιπες ομάδες. Στον τελικό νίκησε την Αργώ με 3-2 σετ.
Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησαν η επίσης ανανεωμένη ομάδα της Αργούς Βόλου και του ΣΠΑ Καρδίτσας, ενώ ο οικοδεσπότης Φοίβος, αν και αγωνίζεται μία κατηγορία πιο χαμηλά, έδειξε πολλά θετικά στοιχεία και παρουσίασε μια καινούρια ομάδα με ανανεωμένο ρόστερ.
Σε ανακοίνωσή του ο Α.Ο. Φοίβος επισήμανε τα εξής:
«Ευχαριστούμε όσους τίμησαν με την παρουσία τους το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το 3ο Τουρνουά Γυναικείου Βόλεϊ, ευχαριστούμε τους διαιτητές Γκότση Θωμά, Παπαγεωργίου Αχιλλέα και Δάφνη Μπατσίλα, τον Ερυθρό Σταυρό για την υγειονομική κάλυψη, την Ελληνική Αστυνομία, το ΕΑΚΛ, καθώς και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την πραγματοποίηση ενός τέτοιου σημαντικού τουρνουά.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου τέτοια εποχή, με την ευχή να γίνει το τουρνουά διεθνές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass