Τίμησαν τη μνήμη των εκλιπόντων της μεγάλης οικογένειας της ΑΕΛ

ΣΤΟ 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΧΘΕΣ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2024 12:05

Συγκινητική η ατμόσφαιρα χθες στο AEL FC Arena με αφορμή τη διεξαγωγή του 2ου τουρνουά στη μνήμη των εκλιπόντων της μεγάλης ποδοσφαιρικής οικογένειας της ΑΕΛ, που διοργάνωσαν οι παλαίμαχοι των «βυσσινί».

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου, της Νίκης Βόλου και της ΑΕΛ, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κουρέτας, οι αντιπεριφερειάρχες κ. Τσέτσιλας και Σουλούκος, ο αντιδήμαρχος κ. Τζατζάκης και ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΛ, αντικαθιστώντας τον αρχηγό Τάκη Παραφέστα. Παρόντες ήταν επίσης οι πρώην γενικοί αρχηγοί της ΑΕΛ κ. Αγαθάκος (ήρθε από την Αθήνα ειδικά για την εκδήλωση), Λόκας και Παπαμιμίκος, ο χορηγός των παλαιμάχων της ΑΕΛ κ. Μπακούρας (Γεν. διευθυντής στα Χρυσωρυχεία Θράκης), ενώ την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος κ. Ι. Νταβέλης.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με επιμνημόσυνη δέηση, ενώ σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος, ΑΕΛ και Ολυμπιακός Β. αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε 1-0 τη Νίκη Βόλου και με το ίδιο σκορ η Νίκη Βόλου νίκησε την ΑΕΛ.
Για την ομάδα της ΑΕΛ αγωνίστηκαν οι Μιχαήλ, Κυριακούλης, Γκούλιος, Αβραμούλης, Κατσάρας, Τσιανάκας, Παπαντωνίου, Παραφέστας, Ράμμος, Κακαζούκης, Κουζώνης, Καρατζιόλης, Παγκαρλιώτας, Τσώτσος, Κώτσιος, Τσαπατόρης, Αποστόλου, Πλίτσης Γ., Βασιλείου, Μπεριτζάς, Κυριάκος, Τέας, Αγοραστός, ενώ παραβρέθηκαν επίσης οι Γκαλίτσιος, Αργυρούλης, Κολομητρούσης, Μαουσίδης, Γκόλαντας, Τσιτσιλής, Ντόσας, Πολυζόπουλος, Αθανασίου, Πλίτσης Φ., Αναγνώστου, Ανδρεούδης, Τζιότζιος, Αλεξούλης. Στις κερκίδες του AEL FC Arena βρέθηκε μεταξύ άλλων σύσσωμη η οικογένεια του Ηλία Σελιώνη.
Από τον Ολυμπιακό Βόλου αγωνίστηκαν οι Καραγιάννης, Τσουκάλης, Καραμίχαλος, Μπόλτης, Λόλας, Σακελλαρίου, Μαλακασιώτης, Αγγελάκης, Κωστούλας, Σταματίου, Κουντούρης, Αντωνίου, Μπέκος, Γιαγιάς, Θεοδωρίδης, Μπόντε, Γκανάτσιος, Τσουρέλης, Τσιμούρας.
Τέλος από τη Νίκη Βόλου έπαιξαν οι Μητρομάρας, Παναγιωτόπουλος, Σταμουλάκης, Αϊβαλιώτης, Μοράλες, Παφλιάς, Τζουβάρας, Φέκας, Δαδάκης, Τσούγκαλος, Γκογκινούδης, Μόσχος και Μπακάλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass