Παρουσιάζει το βιβλίο του ο Δημήτρης Παπανικολάου

(=*ΜΕ ΤΙΤΛΟ «11:11 - ΟΛΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ» *ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ-ΚΛΙΝΙΚΗ «ΚΑΤΣΙΓΡΑ»

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2024 7:18

Μετά τη θαρραλέα ανακοίνωση που έκανε το περασμένο καλοκαίρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έχει αυτισμό (σύνδρομο) Άσπεργκερ, ο βετεράνος μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου συνεχίζει να εμπνέει και να εκπαιδεύει για θέματα που αφορούν τον αυτισμό. Αυτισμό εκτός από τον ίδιο έχει και η κόρη του!

Με αφορμή αυτή την προσπάθεια έγραψε το βιβλίο «11:11 - ΟΛΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ» που θα παρουσιάσει σήμερα στις 10.30 το πρωί στο Αμφιθέατρο-Κλινική «Κατσίγρα», στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας με διοργανωτή το Πανελλήνιο Συνέδριο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στην Υγεία.
Το βιβλίο έχει μια μίξη του αυτισμού με το μπάσκετ στο οποίο ο Δημήτρης Παπανικολάου, παρά το πρόβλημά του, έχει κάνει σπουδαία καριέρα.
Τα τελευταία δύο χρόνια έχει αφιερωθεί στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στο κομμάτι του αυτισμού λόγω της κόρης του, αλλά ταυτόχρονα μιλάει και για την αυτοβελτίωση, τον πρωταθλητισμό και την ομαδικότητα, καθώς και για τον τρόπο που αξιοποίησε τις εμπειρίες του για να κάνει πλεονέκτημα αυτό που η κοινωνία θεωρούσε μειονέκτημα, και να βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους με το ίδιο θέμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass