Με ισορροπημένα αποτελέσματα η πρεμιέρα της Α’ Κατηγορίας

* ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η 65η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2024 12:23
Η φωτογραφία είναι από την αναμέτρηση  ΠΑΟΛ Αβέρωφ-Δήμητρα Γιάννουλης 0-3. Η φωτογραφία είναι από την αναμέτρηση ΠΑΟΛ Αβέρωφ-Δήμητρα Γιάννουλης 0-3.

Με τους αγώνες του διημέρου 21-22 Σεπτεμβρίου άρχισε το 65ο Πρωτάθλημα

Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ν. Λάρισας, το οποίο -μάλιστα- θα είναι το τελευταίο που θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 16 ομάδων (συμπεριλαμβανομένης της εκτός συναγωνισμού ΑΕΛ Κ-17), καθώς η επόμενη διοργάνωση προβλέπεται να έχει 14 συλλόγους στην αφετηρία.
Ισορροπημένα ήταν τα αποτελέσματα της πρεμιέρας, με τους γηπεδούχους να επικρατούν σε τρεις αγώνες, τους φιλοξενουμένους, επίσης, σε τρεις και μία αναμέτρηση να λήγει ισόπαλη. Συνολικά επιτεύχθηκαν 20 τέρματα, με 11 από αυτά να τα σημειώνουν ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων και τα υπόλοιπα 9 των φιλοξενουμένων.
* Το σκορ της ημέρας καταγράφηκε στην Ελασσόνα, όπου ο Π.Ο.Ε. επικράτησε με 6-0 του Δωτιέα Αγιάς, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως από τις έξι ομάδες που νίκησαν κατά την 1η αγωνιστική οι Ελασσονίτες είναι οι μόνοι που είχαν νικήσει και κατά την τελευταία (34η) της προηγούμενης περιόδου της Α’ De-tox.
* Ο μόνος παίκτης που πανηγύρισε δύο γκολ το Σαββατοκύριακο είναι ο Παρασκευάς Χριστώνης της Δήμητρας Γιάννουλης, ο οποίος άνοιξε τον «δρόμο» για την ευρεία νίκη της ομάδας του στο γήπεδο Αβέρωφ (3-0).
* Τέσσερις ποδοσφαιριστές αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα, όλοι τους στην Κοιλάδα κατά την αναμέτρηση Ηρακλή Λάρισας - Σμόλικα Φαλάνης, όπου οι περσινοί τριταθλητές και φιναλίστ του Κυπέλλου επικράτησαν με 2-1.
Πρώτος παίκτης που αποβλήθηκε ήταν ο Πολύκαρπος Δραγατσίκης των γηπεδούχων για αποστέρηση προφανούς ευκαιρίας για γκολ, ενώ τον ακολούθησαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Φυτιλής (Σ.), Τάφα (Σ.) και Μπάμης (Η.).
* Μοιρασμένα ήταν τα αποτελέσματα για τις τέσσερις ομάδες που ανήλθαν από τη Β’ κατηγορία, καθώς γεύθηκαν δύο νίκες και δύο ήττες. Εντυπωσιάζει, όμως, το γεγονός ότι νίκησαν οι ομάδες που πέρυσι ανήκαν στον 1ο (Βόρειο) Όμιλο (Αετός Μακρυχωρίου, Δήμητρα Γιάννουλης), ενώ ηττήθηκαν οι «εκπρόσωποι» του 2ου (ΠΑΟΛ Αβέρωφ, Αστέρας Μελισσοχωρίου).
* Με ξεχωριστό τρόπο τελείωσε την προηγούμενη διοργάνωση ο Α.Ο. Μαυροβουνίου (επικράτησε διαδικαστικά του Παναγροτικού Νίκαιας που είχε αποβληθεί από το Πρωτάθλημα), ενώ έμελε να είναι και η πρώτη ομάδα που αντιμετώπισε φέτος εκτός συναγωνισμού την ΑΕΛ Κ-17, ως τυπικά φιλοξενούμενη στο δικό της γήπεδο, με το αποτέλεσμα (που δεν καταγράφεται επίσημα) να είναι ισόπαλο 1-1.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass