Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπι (73-81)

ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ»

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2024 8:30
Ο χώρος του Καλλιμάρμαρου όπως διαμορφώθηκε για το Τουρνουά μπάσκετ Ο χώρος του Καλλιμάρμαρου όπως διαμορφώθηκε για το Τουρνουά μπάσκετ

Παραμονή του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο, ο Παναθηναϊκός υπέστη τη δεύτερη ήττα του από τη Μακάμπι Τεβ Αβίβ στα εφετινά φιλικά προετοιμασίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 73-81 από τους Ισραηλινούς στο κλειστό της Γλυφάδας.


Ο Παναθηναϊκός έχασε τη διάρκειά του στα πρώτα επτά λεπτά της τέταρτης περιόδου και το «πλήρωσε» από τη Μακάμπι, η οποία έτρεξε σε αυτό το διάστημα ένα επιμέρους σκορ 5-11 και ξέφυγε με +9 (62-71). Με τον Οσμάν μπροστάρη της επίθεσης, το «τριφύλλι» μείωσε σε 66-73 στο 38’, αλλά μέχρι εκεί... Οι Ισραηλινοί είχαν την απαραίτητη ψυχραιμία και δεν απειλήθηκαν μέχρι το φινάλε, σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη επί του Παναθηναϊκού στα εφετινά φιλικά, καθώς είχε προηγηθεί αυτή στο τουρνουά «Ν. Χανδριώτης».
Ο τεχνικός του επτάστερου, Εργκίν Αταμάν, δεν είχε στη διάθεσή του τους Ματίας Λεσορ (διάστρεμμα πρώτου βαθμού στη δεξιά ποδοκνημικη), Λορέντζο Μπράουν (έχει μια φλεγμονή δεξιού άκρου ποδός) και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη (συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα). Οι Τσεντί Οσμαν και Κέντρικ Ναν σημείωσαν από 13 πόντους για την ελληνική ομάδα, ενώ 12 πρόσθεσε ο Ντίνος Μήτογλου, 11 ο Κώστας Αντετοκούνμπο (στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση) και 10 ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Από το σύνολο του Όντεντ Κάτας ξεχώρισε ο Ρομάν Σόρκιν με 11 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 17-21, 36-36, 57-60, 73-81
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Εργκίν Αταμάν): Μωραΐτης, Σλούκας, Οσμάν 13 (1), Σαμοντούροβ, Παπαπέτρου, Γκραντ 3, Ναν 13 (1), Αντετοκούνμπο 11, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ 10(2), Μήτογλου 12 (2), Γιούρτσεβεν 4.
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Όντεντ Κάτας): Χόαρντ 8, Σίμονς 3 (1), Λόιντ 9, Μένκο 3 (1), Σόρκιν 11 (1), Μέιερ 7, Ρέιμεν 6, Ριβέρο 4, Κοέν, Ράντολφ 9, Γιοκουμπάιτις 7, Γκάμπριελ 7, Μπλατ 7 (1).

ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Σε... οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για το 6ο τουρνουά μπάσκετ «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα διεξαχθεί σήμερα στο Παναθηναϊκό Στάδιο με τη συμμετοχή, εκτός του «οικοδεσπότη» Παναθηναϊκού, και των Αναντολού Εφές, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παρτιζάν Βελιγραδίου. Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, χαρακτήρισε το εφετινό τουρνουά ως «ένα πολιτιστικό, κοινωνικό και αθλητικό γεγονός», ενώ εξέφρασε την ελπίδα «το ΟΑΚΑ θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει όλα τα τουρνουά, ομάδες του ΝΒΑ, ομάδες από παντού».
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
19:00 Αναντολού Εφές-Μακάμπι Τελ Αβίβ
22:00 Παρτιζάν Βελιγραδίου-Παναθηναϊκός AKTOR

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass