Ηρακλής και Δαμασιακός προκρίθηκαν στον τελικό

*ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΣ-ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ» *Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΗΣΕ 3-0 ΤΟΝ ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ ΚΑΙ Ο ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ 5-3 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΝ ΣΜΟΛΙΚΑ ΦΑΛΑΝΗΣ (0-0 κ.α.)

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2024 12:45

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Ο Ηρακλής Λάρισας και ο Δαμασιακός θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο φετινό τουρνουά «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων, καθώς επικράτησαν των αντιπάλων τους στους χθεσινούς ημιτελικούς και πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα στο γήπεδο Αβέρωφ, ο Ηρακλής Λάρισας νίκησε τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ με 3-0, ενώ στο Δαμάσι, ο τοπικός Δαμασιακός έκαμψε την αντίσταση του Σμόλικα Φαλάνης με 5-3 στα πέναλτι (η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα).
Αναλυτικά:
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ    0
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡ.    3
Παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα 2-0 ο Ηρακλής Λάρισας έθεσε τις βάσεις για τη νίκη από το πρώτο μέρος κόντρα στον ΠΑΟΛ Αβέρωφ. Οι «κυανόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό με το πλασέ του Φουρίκη μετά από παράλληλη σέντρα του Καμέα.
Στο 25’ ήταν η σειρά του Ζτούπη, ο οποίος ως τελικός αποδέκτης μετά από ωραίο συνδυασμό των Καμέα-Παρασκευούδη διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 61’ ο Δοδοντσάκης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φουρίκη.
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Αχ. Μανάκας): Θεοχαρίδης, Στεργίου, Γκουγκουλιάς Στ., Ποτόσογλου, Μπαντέλας, Γκουγκουλιάς Ν., Μανάκας, Δραχαλίβας, Μπέης, Αποστολάρας, Μήτρος (Παπαϊωάννου, Σπανός, Βασιλόπουλος, Γιαννακός, Μέτσιος, Γκουτσούδης, Αποστόλου, Παπαναστασούλης, Αμπατζίδης)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ράπτης, Ζαχαρούλης, Δραγατσίκης, Δοδοντσάκης, Μπάμης, Φουρίκης, Πατσιατζής, Παρασκευούδης, Ζτούπης, Καμέας (Αναγνώστου, Γκαλαφάγκας, Ζέρβας, Ντάτσι, Παπαγεωργίου, Φούσα, Ράμα Α., Ράμα Τ., Παπαδήμας).
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ    5
ΣΜΟΛΙΚΑΣ    3
Στη «ρουλέτα» των πέναλτι κρίθηκε η πρόκριση στο γήπεδο «Μουσιάρης-Ζέρμας» του Δαμασίου ανάμεσα στον τοπικό Δαμασιακό και τον Σμόλικα Φαλάνης. Νικητές ήταν οι γηπεδούχοι με 5-3, χάρη στην απόκρουση του τερματοφύλακα Γεωργούλα στο δεύτερο κατά σειρά πέναλτι των φιλοξενούμενων.
Στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο, είχαν η καθεμία τις δικές της καλές στιγμές, χωρίς ωστόσο να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Η διαδικασία των πέναλτι:
Τσιάλτας 1-0
Χριστακέας 1-1
Φουρτούνας 2-1
Γκόλτσος 2-1 (απέκρουσε)
Λέτσιος 3-1
Τάφα 3-2
Τσατσελάρι 4-2
Μπέζας 4-3
Μουσιάρης Θ. 5-3
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Φακίτσας): Γεωργούλας, Βίδρας, Μουσιάρης Θ., Φουτρούνας, Κανής (46’ Λέτσιος), Ανδρέου, Λούτσος, Τσατσελάρι, Δεληχάς (46’ Τσάλτας), Τσάτσος, Νταμπαλέτσιος.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χρ. Καπελιάνης): Μπαρούτας, Χριστακέας, Γκόλτσος, Αλατάς, Μπαργιώτας, Σώκος, Φούντογλου (60’ Ζιώγας), Τάφα, Μπέζας, Γκιόνα (60’ Φυτιλής), Νερπιέτρι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass