Οι μεγάλοι νικητές των αγώνων της ΛΑΜΚΕ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2024 12:10

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Δεξιοτεχνία που διοργάνωσε η ΛΑΜΚΕ στο δημοτικό πάρκινγκ, δίπλα στο στάδιο Αλκαζάρ.

Ο καλός καιρός συνέδραμε ώστε μεγάλο πλήθος κόσμου από την πόλη της Λάρισας αλλά και των γειτονικών πόλεων, να απολαύσει ένα μοναδικό θέαμα που προσέφεραν οι συμμετέχοντες στον αγώνα.
Οδηγοί με τα αυτοκίνητά τους από Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Πτολεμαΐδα, Λάρισα, Τύρναβο, Ελασσόνα, διαγωνίστηκαν στη διαδρομή που σχεδίασαν οι οργανωτές, προσφέροντας θέαμα και συγκλονιστικές μάχες με χρονόμετρο.
Οι πρωταγωνιστές των Δεξιοτεχνιών της Βορείου Ελλάδος έδωσαν δυναμικό παρών καθώς ο αγώνας προσμετρά βαθμολογικά στο Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος και στο Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας. Μαζί τους και πολλοί τοπικοί αγωνιζόμενοι που θα δοκίμαζαν τις δυνάμεις τους στις δεξιοτεχνίες για πρώτη φορά καθώς και τοπικοί αγωνιζόμενοι με μερικά από τα καλύτερα αυτοκίνητα Drift της χώρας, που θα έβαζαν τη δική τους υπογραφή στο θέαμα του αγώνα.
Ο αγώνας τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Λάρισας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Στο αγωνιστικό μέρος, νικητές ανά κατηγορία ήταν οι παρακάτω:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ R1
Πρώτος αναδείχθηκε ο Γιάννης Τριανταφύλλου με Peugeot 106 rally, κάνοντας και τον ταχύτερο χρόνο της διαδρομής (1.34.70).
Στη δεύτερη θέση, κάνοντας ακριβώς ίδιο χρόνο στο Β’ σκέλος (1.34.70), ο Γιώργος Φουρκαλίδης με Opel Kadett. Έχοντας όμως χειρότερη επίδοση στο Α’ σκέλος, ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.
Ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης με ένα ακόμα Peugeot rally τερμάτισε στην τρίτη θέση (1.35.00) γιορτάζοντας ένα ακόμα βάθρο στη μακρόχρονη πορεία του στις δεξιοτεχνίες.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ R2
Ο Θεόκλητος Καρυπίδης με Opel Ascona ήταν ο ταχύτερος της κατηγορίας (1.37.62), κερδίζοντας την πρώτη θέση της κατηγορίας.
Στη δεύτερη και τρίτη θέση τερμάτισαν τα αδέρφια Παναγιώτης (1.42.96) και Χρήστος (1.36.43 +10’ ποινή) Νικολόπουλος, οδηγώντας μια όμορφη Opel Manta. Οικογενειακή επιτυχία στο βάθρο της κατηγορίας.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ R3
Οικογενειακή επιτυχία είχαμε και στο βάθρο της R3 με πατήρ και υιό Τζινλή. Ο Βασίλης Τζινλής τερμάτισε στην πρώτη θέση της κατηγορίας (1.38.80).
Στη δεύτερη θέση ο Βαγγέλης Ευαγγελίδης με λίγα εκατοστά διαφορά από τον πρώτο (1.39.08).
Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ο Βαγγέλης Τζινλής (1.43.71).
Οι τρεις νικητές οδηγούσαν BMW E30, ενώ η συγκεκριμένη κατηγορία ήταν αυτή που συγκέντρωσε και τις περισσότερες συμμετοχές.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΟΡΜΑΛ
Μία μόλις συμμετοχή στην κατηγορία, με την Ασημίνα Σακελλαρίου να συμμετέχει για πρώτη φορά σε αγώνες με το καθημερινό της αυτοκίνητο (Seat Ibiza), εκπροσωπώντας τις γυναίκες στον αγώνα. Διασκέδασε, αποκομίζοντας εμπειρίες και κάνοντας πολλές να ζηλέψουν… μακάρι στον επόμενο αγώνα οι γυναίκες να είναι περισσότερες στον πίνακα συμμετοχών.
Μεταξύ των οδηγών της ΛΑΜΚΕ, ταχύτερος ήταν ο Χρήστος Σαΐτας με BMW E46, δεύτερος ο Δημήτρης Ντιντόκας με BMW E36 και στην τρίτη θέση ο νεαρός Δημήτρης Πελτικούδης με BMW E36 στην πρώτη του εμφάνιση σε αγώνες.
Οι απονομές των κυπέλλων στους νικητές έγιναν το μεσημέρι στον ίδιο χώρο, μέσα σε ένα φιλικό και πανηγυρικό χαρακτήρα.
Ο δρόμος της επιστροφής των μακρινών επισκεπτών ήταν μεγάλος, αλλά όλοι έφυγαν με χαμόγελο ικανοποίησης στα πρόσωπά τους. Το ίδιο χαμόγελο που είχαν και οι θεατές που απόλαυσαν το θέαμα που μόνο ο μηχανοκίνητος αθλητισμός προσφέρει, ζητώντας να γίνονται περισσότερες τέτοιες εκδηλώσεις.
Επόμενο ραντεβού της ΛΑΜΚΕ με αγωνιζόμενους και θεατές, η 9η Ανάβαση Ελασσόνας στις 25 Νοεμβρίου, που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και όντας ο τελευταίος αγώνας της σεζόν, θα χρήσει τους πρωταθλητές της χρονιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass