Λάρισα ’88: Με στόχο την άνοδο

*Κ. ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ *Ε. ΛΕΛΕΔΗΣ: ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ «ΧΤΙΖΟΥΜΕ» ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2024 12:11

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Χρονιά πρόκληση μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή για τη Λάρισα ‘88.

Με σημαντικές αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο, αλλά και στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, η Λάρισα ‘88 θέτει ως πρωταρχικό στόχο την άνοδο και την εδραίωσή της στη Β’ τοπική κατηγορία. Αυτό, άλλωστε, καταδεικνύουν οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν μέχρι τώρα, με παίκτες εγνωσμένης αξίας, προερχόμενους από μεγαλύτερα πρωταθλήματα. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Αλέκου Κουβελά, πρωταθλητή ΕΠΣΛ με τη φανέλα της Ανθούπολης και πρώτου σκόρερ του Πρωταθλήματος της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.
Διοικητικά τα ηνία του συλλόγου ανέλαβε φέτος ο κ. Κώστας Μερτζανίδης, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του ευελπιστεί η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να αλλάξει επίπεδο.
«Κατ’ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον προκάτοχό μου στη θέση του προέδρου του συλλόγου, αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη του σωματείου που με δέχτηκαν με αγάπη κι ευελπιστώ να έχουμε αγαστή συνεργασία. Ήρθα σε μία νέα ομάδα με στόχο την άνοδο» επισήμανε ο νέος πρόεδρος του συλλόγου κ. Μερτζανίδης και πρόσθεσε τα εξής:
«Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά, με μεγάλο αριθμό παικτών. Μπορώ να πω ότι σχεδόν έχουμε μία καινούρια ομάδα. Η ανανέωση ήταν σημαντική, με στόχο η Λάρισα ‘88 όχι απλά να κερδίσει το στοίχημα της ανόδου, αλλά να σταθεροποιηθεί στη Β’ τοπική κατηγορία και να αλλάξει επίπεδο αγωνιστικά, αλλά και σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας.
Σε δεύτερη φάση θα προσπαθήσουμε να ανασυγκροτήσουμε τα τμήματα υποδομής και να δώσουμε βαρύτητα στα παιδιά της συνοικίας.
Θέλω να ευχηθώ να γίνει ένα καλό Πρωτάθλημα, χωρίς τραυματισμούς και να τονίσω ότι η στήριξη του κόσμου την προσπάθειά μας είναι πολύτιμη. Γι’ αυτό, λοιπόν, θέλουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας» κατέληξε ο κ. Μερτζανίδης.
Λ. ΛΕΛΕΔΗΣ: ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ
ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΗΜΕΙΑ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ
Οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ διαμορφώνουν ένα τοπίο και το ζητούμενο για τον τεχνικό Λευτέρη Λελέδη είναι η ομάδα να αποκτήσει γρήγορα την αγωνιστική ομοιογένεια που απαιτείται.
«Ουσιαστικά «χτίζουμε» μία καινούρια ομάδα από την αρχή» επισήμανε ο τεχνικός της Λάρισας ‘88 και πρόσθεσε τα εξής:
«Ενισχυθήκαμε σημαντικά με έμπειρους παίκτες και θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την αγωνιστική χημεία που πρέπει να έχουμε σαν ομάδα, καθώς ο βασικός μας στόχο είναι ξεκάθαρα η άνοδος.
Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις, τα παιδιά έχουν θέληση και η συμμετοχή είναι μεγάλη κι αυτό μας γεμίζει με αισιοδοξία.
Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία στο νέο Πρωτάθλημα για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Πιστεύω όλα να πάνε καλά και εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς» κατέληξε ο Λευτέρης Λελέδης.
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Οι παίκτες που αποκτήθηκαν κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού είναι οι εξής:
Αλέκος Κουβελάς, επιθετικός από Ανθούπολη, Γκέρσι Καζάνι, μέσος από ΠΑΟΛ Αβέρωφ, Κέιβιν Καζάνι, επιθετικός από ΠΑΟΛ Αβέρωφ, Κώστας Χριστοδούλου, μέσος από Αστραπή Ν.Π., Γιώργος Τσανάς, επιθετικός από Αστραπή Ν.Π., Ηλίας Γεράσης, αμυντικός από Γλαύκη, Τάσος Ζαχαριάς, αμυντικός από Γλαύκη, Βάιος Αθανασίου, αμυντικός (ελεύθερος), Βασίλης Χατζής, επιθετικός από ομάδα της Καρδίτσας, Δημήτρης Θανασιάς, μέσος (ελεύθερος), Χρήστος Λορίδας, τερματοφύλακας από Μυραϊκό, Δημήτρης Μελετιάδης, τερματοφύλακας από Βαλανίδα, Φώτης Μερτζανίδης, επιθετικός από Πελασγιώτιδα, Δημήτρης Νταναβάρας, αμυντικός (ελεύθερος), Ηλίας Μερτζανίδης, αμυντικός από Διογένη, και Βαγγέλης Λαμπράκης, αμυντικός (ελεύθερος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass