Ομόνοια: Δίνει βαρύτητα στα νέα παιδιά

*ΣΤ. ΤΖΗΜΑΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ *ΑΘ. ΣΤΕΦΟΥΔΗΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Η ΑΝΕΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2024 12:10

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Σταθερή στη φιλοσοφία της παραμένει η Ομόνοια, η οποία θα συνεχίσει να επενδύει στα νέα παιδιά και τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Η λαρισινή ομάδα, που δίνει το «παρών» στο Πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας, θέτει ως στόχο την άνετη παραμονή, δίνοντας παράλληλα ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν το ρόστερ.
Δουλεύοντας σε χαμηλούς τόνους οι άνθρωποι του συλλόγου προσπαθούν να προσφέρουν τη χαρά της άθλησης στη νεολαία, μέσα σ’ ένα υγιές περιβάλλον, μακριά από κάθε μορφή στείρου πρωταθλητισμού, όπως υπαγορεύουν οι κανόνες του «ευ αγωνίζεσθαι».
«Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο, προσφέροντας ευκαιρίες στα νέα παιδιά, ενώ παράλληλα έχουμε διατηρήσει έναν κορμό έμπειρο παικτών που στηρίζουν και καθοδηγούν αυτά τα παιδιά» επισήμανε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Θανάσης Στεφούδης και πρόσθεσε τα εξής:
«Πέρυσι τερματίσαμε στην 5η θέση και φέτος οι στόχοι μας είναι να εξασφαλίσουμε την άνετη παραμονή σε πρώτη φάση και κατ’ επέκταση να αναρριχηθούμε ακόμα πιο ψηλά.
Οι περισσότεροι παίκτες μας είναι ηλικίας 17χρονών. Αυτό σημαίνει ότι θέλουμε τα παιδιά να συνδυάσουν δημιουργικά το ποδόσφαιρο με το σχολείο, να απολαμβάνουν τον αθλητισμό και να ευχαριστούνται το κάθε παιχνίδι, προσπαθώντας παράλληλα να επιτυγχάνουν τους στόχους που θέτουν.
Το έργο μας είναι δύσκολο, απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και σ’ αυτήν την προσπάθεια θέλουμε τη στήριξη των ανθρώπων της συνοικίας και όχι μόνο.
Εύχομαι σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει η κάθε ομάδα» κατέληξε ο κ. Στεφούδης.
ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ
Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της Ομόνοιας θα βρίσκεται ο τεχνικός Στ. Τζήμας, που θα έχει συνεργάτη τον Θοδωρή Μακρή.
Όπως επισήμανε, «παραμένουμε σταθεροί στη φιλοσοφία μας. Τα τρία τελευταία χρόνια δουλεύουμε κυρίως με νεαρά παιδιά κι αυτό θα επιδιώξουμε να πράξουμε και φέτος. Έχουμε διατηρήσει έναν βασικό κορμό από έμπειρους ποδοσφαιριστές που στηρίζουν τα νέα παιδιά και από κει και πέρα κάθε χρόνο στελεχώνουμε την ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές, στους οποίους δίνουμε την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους και να κάνουν το βήμα παραπάνω. Βασικός μας στόχος ως προς το αγωνιστικό είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία.
Φέτος το νέο Πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας θα είναι πιο δύσκολο, σύμφωνα με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει από τις υπόλοιπες ομάδες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε διάρκεια στην αγωνιστική μας απόδοση και κυρίως χρειάζεται χρόνος, ούτως ώστε τα νέα παιδιά να εγκλιματιστούν σιγά-σιγά για να αποκτήσει η ομάδα τη «χημεία» που απαιτείται. Είμαστε αισιόδοξοι, το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, η διοίκηση μάς στηρίζει και εύχομαι να γίνει έναν καλό Πρωτάθλημα και τα παιδιά να ευχαριστηθούν τα παιχνίδια» κατέληξε ο κ. Τζήμας.
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Κατά τη μεταγραφική του καλοκαιριού από την Ομόνοια αποκτήθηκαν (μέχρι τώρα) οι εξής ποδοσφαιριστές:
Αχ. Αρώρσιος, μέσος από Δήμητρα Γιάννουλης, Χρ. Τέλιος, αμυντικός από Χαραυγή, Απ. Τζήκας, αμυντικός από Δήμητρα Γιάννουλης, Π. Διαμαντής, αμυντικός από Νίκη Μιχαήλ, Μεν. Θεοδοσίου, επιθετικός από Νίκη Μιχαήλ, Κ. Τσανάς, επιθετικός από Νίκη Μιχαήλ, Ι. Βούρτουρας, αμυντικός από ομάδα της Ορεστιάδας, Φ. Κουσιώρης, μέσος από Νίκη Μιχαήλ, και Νικ. Κωστούλας, επιθετικός από Ατρομήτους/Θύελλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass