Χωρίς Μπαριέντος η ΑΕΛ

ΑΥΡΙΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2024 12:08

Του Σωτ. Κέλλα
«Θέλουμε το ταξίδι στον θεσμό του Κυπέλλου να είναι μακρινό» δήλωσε μετά το τέλος του προηγούμενου αγώνα Κυπέλλου που έδωσε η ΑΕΛ στον Κατσικά με την τοπική Θύελλα ο προπονητής της λαρισινής ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης.
Αυτό σημαίνει ότι αύριο κόντρα στον Μακεδονικό,

έναν δυνατό αντίπαλο, εκτός έδρας η ΑΕΛ θα διεκδικήσει τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παίζει στην ίδια κατηγορία με τους «βυσσινί» και θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος στις 22 Σεπτεμβρίου, που φέτος κατά πάσα πιθανότητα θα έχει τηλεοπτική στέγη στον ΣΚΑΪ, που επιθυμεί να δείχνει όλα τα παιχνίδια της κατηγορίας.
Η ΑΕΛ στον αυριανό αγώνα θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Μπαριέντος, αλλά επιστρέφει ο Τάσος Κρητικός που αποθεραπεύτηκε. Από κει και πέρα, μάλλον δύσκολο είναι να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Γιόχανσον που δε θεωρείται ακόμη έτοιμος, ενώ ο Σάρατε δε δείχνει να είναι στις προτεραιότητες της ομάδας.
Στον αγώνα αυτόν λογικά στο αρχικό σχήμα δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τη Θύελλα Κατσικά.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι μάλλον ο Περντρέου (θα παίξει κόντρα στην πρώην του ομάδα), ενώ στις υπόλοιπες θέσεις μάλλον θα παίξουν στην άμυνα οι Τριμμάτης, Ηλιάδης, Βαφέας και Κοσσονού, στη μεσαία γραμμή οι Οικονόμου, Κ. Παπαγεωργίου, Παναγιωτίδης και Μούργος, και στην επίθεση οι Πασάς και Μωραΐτης.
Σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση και ακολούθως ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass