Λαρισαϊκός: Με υψηλούς στόχους και τη νέα χρονιά

* ΧΡ. ΓΑΤΟΣ: ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ * Θ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΜΕ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2024 12:50

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Υψηλούς στόχους και τη νέα χρονιά θα έχει ο Λαρισαϊκός στο φετινό Πρωτάθλημα της β’ τοπικής κατηγορίας. Ήδη ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης, με τους «πράσινους» να βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους.
Ο Λαρισαϊκός τα τελευταία χρόνια έφτασε μία ανάσα από την άνοδο στη μεγάλη τοπική κατηγορία, γεγονός που σημαίνει ότι η ομάδα έχει αποκτήσει μία δυναμική, την οποία θέλει αφενός να διατηρήσει και αφετέρου να αξιοποιήσει τη φετινή χρονιά, αλλά και στο άμεσο μέλλον.
«Κατ’ αρχάς θέλω να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές απ’ όλα τα σωματεία υγεία και μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Ο Λαρισαϊκός τα δύο τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας και σύμφωνα με την πορεία που έκανε, είναι υποχρεωμένος να έχει τους ίδιους υψηλούς στόχους και τη νέα σεζόν» επισήμανε ο τεχνικός Θοδωρής Γεωργούλας και πρόσθεσε τα εξής:
«Θέλουμε να έχουμε μία ομάδα η οποία θα βάλει το στίγμα της στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού, προωθώντας παράλληλα παιδιά από τις ακαδημίες.
Για τον λόγο αυτόν διατηρήσαμε τον βασικό κορμό της ομάδας και παράλληλα ενισχυθήκαμε με έμπειρους παίκτες, ενώ δίνουμε ευκαιρίες και στα νέα παιδιά με την προώθησή τους στην ανδρική ομάδα. Ευελπιστούμε να έχουμε καλή χρονιά και να πάρουμε ό,τι μας αξίζει.
Αναφορικά με το Πρωτάθλημα θέλω να τονίσω ότι ο 1ος Όμιλος, στον οποίο θα μετέχουμε, πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολος και ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες, όχι μόνο από τη Λάρισα, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, οι οποίες διαχρονικά είναι οργανωμένες, παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και είναι ανταγωνιστικές. Για τον λόγο αυτόν πιστεύω ότι χρειάζεται συγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία» κατέληξε ο τεχνικός των «πρασίνων».
Αξίζει να σημειωθεί ότι άμεσος συνεργάτης του Θοδωρή Γεωργούλα στην τεχνική ηγεσία θα είναι ο Κώστας Μάγγος, ο οποίος παράλληλα θα έχει και τη θέση του υπεύθυνου των ακαδημιών.ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΑΤΟΥ
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Λαρισαϊκού Χρήστος Γάτος επισήμανε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Στόχος μας είναι να κρατήσουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο, όπως τα τελευταία χρόνια. Ο Λαρισαϊκός θα είναι και φέτος πρωταγωνιστής. Γι’ αυτό μεταγραφικά κάναμε στοχευμένες κινήσεις, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα εκεί που χρειαζόταν. Παράλληλα, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις ακαδημίες μας και προσπαθούμε κάθε χρόνο να δίνουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά.
Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Θέλουμε οι φίλαθλοι να στηρίξουν την προσπάθειά μας, γιατί η ομάδα έχει προοπτικές. Ευχόμαστε να γίνει ένα καλό Πρωτάθλημα, ανταγωνιστικό, να πετύχουμε τους στόχους μας και να συνεχίσουμε την πορεία των τελευταίων και να διατηρήσουμε την εικόνα που δείχνει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο».ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ-ΦΙΛΙΚΑ
Η τελευταία μεταγραφική κίνηση του Λαρισαϊκού αφορά τον Μανωλόπουλο από το Μακρυχώρι, ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής.
Από κει και πέρα αποκτήθηκαν οι Νούσιος, μεσοεπιθετικός από τους Αγ. Αναργύρους, Κίτσος, επιθετικός από το Αργυροπούλι, Βαρσάμης, αμυντικός από τη Βαλανίδα, Μπουρονίκος, τερματοφύλακας από το Αργυροπούλι, Κρίστι, μέσος από την Κ-17 της ΑΕΛ, Ελιζόπουλος, επιθετικός από τον Ιπποκράτη και Βάσος, επιθετικός από τον Όλυμπο Αιγάνης, ενώ επέστρεψε ο Φλώρος, που θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας.
Σε ό,τι αφορά τα φιλικά της προετοιμασίας ο Λαρισαϊκός παρουσίασε ενθαρρυντικά στοιχεία (στο τελευταίο παιχνίδι αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 στην Αγιά με τον κατά μία κατηγορία μεγαλύτερο Δωτιέα Αγιάς), ενώ πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων θα δοθούν άλλα δύο φιλικά παιχνίδια με Πλατανούλια (την Πέμπτη) και Αγ. Αναργύρους (το Σάββατο). Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της β’ τοπικής ο Λαρισαϊκός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Αναγέννηση Ευαγγελισμού (28-29 Σεπτεμβρίου), ενώ στην α’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ θα παίξει εκτός έδρας με τη Χαραυγή (21-22 Σεπτεμβρίου, 3ος Όμιλος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass