Τιμήθηκε η Μάχη Τσιοφλίκη

* ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2023-2024

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2024 12:18

Μία ακόμα σημαντική διάκριση πρόσθεσε στη διαιτητική της καριέρα η Μάχη Τσιοφλίκη, που κοσμεί με την παρουσία της τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και κρατά τη σημαία της λαρισινής διαιτησίας πολύ ψηλά.

Η Μελιβοιώτισσα διαιτητής κέρδισε τον τίτλο της καλύτερης διαιτητή στο περσινό (2023-2024) Πρωτάθλημα της Super League 2 και στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στην οποία πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του νέου Πρωταθλήματος, παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον Ιταλό αναπληρωτή πρόεδρο-VAR project manager της ΚΕΔ, Πάολο Βαλέρι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μάχη Τσιοφλίκη ξεκίνησε την καριέρα της στη διαιτησία το 2006 και από το 2008 σφυρίζει και σε εθνικές κατηγορίες. Από το 2018, και μετά από εννέα χρόνια στη Γ’ Εθνική, συμπεριλαμβάνεται στους ορισμούς των αγώνων της Super League 2. Είναι διεθνής διαιτητής από το 2016. Παράλληλα, τιμήθηκαν ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ Γιάννης Ταουσιάνης (ως καλύτερος προπονητής του Νότου) και ο Κλέτον Περντρέου της ΑΕΛ (ως καλύτερος τερματοφύλακας). Το βραβείο, ωστόσο, παρέλαβε για λογαριασμό του, καθώς απουσίαζε με την αποστολή της ΑΕΛ στο Άγιο Όρος, ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αχιλλέας Νταβέλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass