Ισοπαλία της Εθνικής Νέων με τον Ολυμπιακό (1-1)

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2024 10:20

Σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη η Εθνική Νέων αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το ηλικιακά αντίστοιχο συγκρότημα του Ολυμπιακού.


Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με τέρμα του Λίγδα στο 70’ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 75’ ο Καλαϊτσίδης. Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας (6-10/9) της Εθνικής ομάδας, υπό τις οδηγίες του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού Βαγγέλη Μόρα, ενόψει της συμμετοχής της στην πρώτη προκριματική φάση του Euro U-19, τον Νοέμβριο (13-19/11). Ο Βαγγέλης Μόρας χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμους διεθνείς και συγκεκριμένα τους Μπελερή, Καλτσά, Γεωργακόπουλο, Κούπενο, Γαλιάτσο, Μπαταούλα, Κοσίδη, Πλιώνη, Τσιούγγαρη, Πολυκράτη, Αλαφάκη, Μαρουτσή, Καλαϊτσίδη, Αδαμάκη, Λιατσικούρα, Μπρέγκου, Παναγιωτακόπουλο, Πνευμονίδη, Πολιτάκη, Μύθου, Κωστούλα, Αγγελάκη, Ανδρικόπουλο και Δεληανίδη.
ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ «ΔΙΠΛΟ»
ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΩΝ
Στο ντεμπούτο του νέου προπονητή της, Γιάννη Ταουσιάνη, η Εθνική Ελπίδων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε 4-0 των Νησιών Φαρόε στο γήπεδο της Κλάκσβικ, στον προτελευταίο αγώνα της στον 7ο Προκριματικό Όμιλο του Euro 2025. Τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ για την Εθνική Ομάδα (13’ Κουρφαλίδης, 22’ Κωστής, 50’ Κούτσιας, 64’ Νιάρχος), η οποία διατηρεί τις ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης!
Στο 80ό λεπτό το σουτ του Νιάρχου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
ΕΛΛΑΔΑ (Γιάννης Ταουσιάνης): Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος (82’ Κίτσος), Κωστής, Κωνσταντόπουλος, Κουτσογούλας, Κουρφαλίδης, Μεταξάς (82’ Μουζακίτης), Δαρέλας (58’ Μπακούλας), Νιάρχος, Ζουγλής (58’ Καλοσκάμης), Κούτσιας (68’ Τζίμας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass