Νίκες για Ηρακλή, Σμόλικα και Δήμητρα Γιάννουλης

ΣΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΣ-ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ»

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2024 11:59

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Νίκες των ισχυρών σημειώθηκαν κατά τη χθεσινή ημέρα του τουρνουά ποδοσφαίρου

«Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης». Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ο Ηρακλής Λάρισας επικράτησε στο Βιολογικό του Λαρισαϊκού με 3-0 (4ος Όμιλος), ο Σμόλικας Φαλάνης νίκησε στη Νεάπολη τον Τοξότη με 2-0 (6ος Όμιλος) και η Δήμητρα Γιάννουλης επιβλήθηκε στους Αμπελόκηπους της ομώνυμης ομάδας με 4-1 (6ος Όμιλος).
Αναλυτικά:
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ    0
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡ.    3
Ο Ηρακλής Λάρισας ήταν ο νικητής της αναμέτρησης στο Βιολογικό, επικρατώντας του Λαρισαϊκού με 3-0 για τη 2η αγωνιστική του 4ου Ομίλου. Οι «κυανόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 30’ με το σουτ του Καμέα, ενώ με την έναρξη της επανάληψης στο 47’ ο Αμ. Ράμα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ματέο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 77’ ο Ματέο μετά από έξοχη ατομική ενέργεια.
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Θ. Γεωργούλας-Κ. Μάγγος): Πατέτσιος Αλ., Παράφορος, Βαρσάμης, Νούσιος, Κουλούρης, Κίτσας Γ., Ακρίβος, Πατέτσιος Ρ., Κουρούκας, Ελιζόπουλος, Σαράφης (Παϊτέρης, Σκέντζας, Κίτσος, Βασιλείου, Κίτσας Ι., Τσόκας, Μπουρονίκος, Κρίστι, Πότσης, Ιορδανίδης, Μανωλόπουλος, Φλώρος)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Ντάτσι, Ράπτης, Αλιού, Δραγατσίκης, Δοδοντσάκης, Παπαγεωργίου, Ράμα Αρ., Γκαλαφάγκας, Φούσα, Φουρίκης, Καμέας (Παπαδήμας, Τρουβάς, Ματέο, Ντούμος, Ζέρβας, Αθανασόπουλος, Βουτσιλάς, Ζαχαρούλης, Παρασκευούδης, Ράμα Τζ.)
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ    1
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝ.    4
Η Δήμητρα Γιάννουλης επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στον αγωνιστικό χώρο κερδίζοντας με 4-1 στους Αμπελόκηπους την ομώνυμη ομάδα για τη 2η αγωνιστική του 6ου Ομίλου. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 20’ με το κοντινό σουτ του Π. Τσιρογιάννη, ενώ στο 30’ ο Πιλίτσης με διαγώνιο σουτ από τα αριστερά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Οι Αμπελόκηποι μείωσαν προσωρινά σε 2-1 στο 50’ (ενώ είχαν και ένα δοκάρι), για να φτάσουμε στο 62’ όταν μετά από σέντρα του Δ. Δάσσιου ο Χριστώνης με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1.
Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 75’ ο Αβδουλάς μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια.
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Ακ. Ταυλαρίδης): Καραγιάννης, Τάσης, Δούκας, Θανάς, Βαγγέλι, Μαρούδας Α., Μαρούδας Γ., Ντινόπουλος, Τασιούλας, Νούλας, Βέλα (Παζάρας, Αντωνίου, Φαρμάκας, Τσανάκας, Λάλας, Βασιλός, Μαρουκάς)
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Κ. Μπακατσής): Δραχαλίβας, Γκανάβας, Σακελλαρίου, Μιλίτσης, Ι. Δάσσιος, Τσεκούρας, Μπλιάμπλιας, Δ. Δάσσιος, Τσιρογιάννης Π., Δαούλας Χρ., Νάτσιος (Μπαμπάλης, Κοτλής, Αναστασόπουλος, Δαούλας Θ., Αβδουλάς, Χριστώνης, Καλογιάννης, Κουρούτσαλης)
ΣΜΟΛΙΚΑΣ    2
ΤΟΞΟΤΗΣ    0
Στο τελευταίο παιχνίδι πριν την επίσημη αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με το Αιγάλεω, ο Σμόλικας Φαλάνης νίκησε τον Τοξότη με 2-0 στο γήπεδο Νεάπολης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 6ου Ομίλου.
Το παιχνίδι κρίθηκε στην επανάληψη με την ομάδα του Σμόλικα να ανοίγει το σκορ στο 47’ όταν ο Φυτιλής κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Νερπιέρτι.
Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 75’ ο Αλατάς με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.
Ο Σμόλικας είχε δύο δοκάρια με τους Γκιόνα και Κακαβίτση, ενώ ο Τοξότης ένα δοκάρι με τον Φορτομάρη.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χρ Καπελιάνης): Βαγενάς, Χαριστέας, Χατζηκρανιώτης, Σώκος, Παπανικολάου, Ντανίκας, Ζαμπέτας, Πίτσης, Ζιάγκας, Γκιόνα, Κακαβίτσης (Μπαρούτας, Γκόλτσος, Καραΐσκος, Αλατάς, Μπαριώτας, Κατσαρός, Τάφα, Μπέζας, Ζιώγας, Νερπιέτρι, Φυτιλής, Φούντογλου, Σακελλαρίου)
ΤΟΞΟΤΗΣ (Φ. Θεοχαρίδης): Ράιδος, Αλίκο, Σδράλης, Τσακνάκης Ρ., Τσουμάνης, Φορτομάρης Α., Νάτσιος, Μελανός Γ., Ασίκογλου Θ., Κιόσα, Μπράτσια (Καραλής, Τραχανάς, Παπαϊωάννου, Κανιούρας, Μελανός Ν., Ασίκογλου Ι., Τσακνάκης Θ., Νταλακούρας)
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Σύμφωνα με το νέο τροποποιημένο πρόγραμμα της διοργάνωσης η συνέχεια στο τουρνουά «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» έχει ως εξής:
1ος Όμιλος
3η Αγωνιστική
Γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας» Β’, Σάββατο 7/9, 17.30, ΑΕΛ-Προμηθέας
2ος Όμιλος
3η Αγωνιστική
Γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας» Β’, Κυριακή 8/9, 17.30, Ιπποκράτης-Δαμασιακός
3ος Όμιλος
3η Αγωνιστική
Γήπ. Αβέρωφ, Σάββατο 7/9, 17.30, ΠΑΟΛ Αβέρωφ-Ανθούπολη
Γήπ. Τερψιθεας, Σάββατο 7/9, 17.30, Μαχητής-Χαραυγή4ος Όμιλος
3η Αγωνιστική
Γήπ. Νεάπολης Α’, Κυριακή 8/9, 17.30, Ηρακλής-Φαλανιακός
5ος Όμιλος
1η Αγωνιστική
Γήπ. Ν. Πολιτείας, Δευτέρα 9/9, 17.30, Αστραπή Ν.Π.-Απόλλων
6ος Όμιλος
3η Αγωνιστική
Γήπ. Γιάννουλης, Τρίτη 10/9, 17.30, Δήμητρα Γιάννουλης-Σμόλικας
Γήπ. «Δ. Κουκουλίτσιος-Δ. Μουσιάρης», Κυριακή 8/9, 17.30, Τοξότης-Αμπελόκηποι.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass