Το «ΦΡΟΥΡΙΟ» των πρωταθλητών

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΑΝΑΗΣ ΤΣΑΟΥΣΙ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2024 10:57

Το «ΦΡΟΥΡΙΟ» (εστιατόριο-καφέ) της Λάρισας αγκαλιάζει τους πρωταθλητές του

Λαρισινού αθλητισμού και το αποδεικνύει έμπρακτα με τη χορηγία που κάνει στη Λαρισαία κολυμβήτρια του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ Δανάη Τσαούσι που μετά από 22 χρόνια έφερε στη Λάρισα σε ηλικία μόλις 15 χρονών μετάλλιο σε πανελλήνιους κολυμβητικούς αγώνες ανδρών-γυναικών.
Ο εκ των ιδιοκτητών του Δημήτρης Κολοβέτσιος (αρχηγός στην Τουρκική Καϊσερισπόρ και πρώην παίκτης της ΑΕΛ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, ΠΑΣ Γιάννενα) για τη χορηγία στη Δανάη Τσαούσι μας είπε: «Κέρδισα από τον αθλητισμό και θεωρώ ότι πρέπει να κάνω μια ανταπόδοση στα οφέλη που είχα μέσω χορηγιών βοηθώντας κυρίως νεαρά Λαρισινά παιδιά. Και αποφάσισα να στηρίξω τη Λαρισαία κολυμβήτρια του Ποσειδώνα που θεωρώ ότι έχει πολλές ελπίδες να φθάσει στο ψηλότερο σκαλί του ελληνικού βάθρου σύμφωνα με τη γνώμη των ειδικών. Εύχομαι ολόψυχα να είναι η πρώτη Λαρισαία κολυμβήτρια που θα συμμετέχει σε Ολυμπιάδα».
Η Δανάη Τσαούσι ευχαρίστησε τον Δημήτρη Κολοβέτσιο και του υποσχέθηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ανεβάσει ψηλά τον Λαρισινό αθλητισμό δικαιώνοντας όσους πίστεψαν στην ίδια, ενώ η μάνατζερ του συλλόγου Γλυκερία Τρικάλη είπε ότι στόχος του Ποσειδώνα είναι η ποιοτική αναβάθμιση της Λαρισινής κολύμβησης με διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα επιπέδου ανδρών-γυναικών αλλά και διεθνή.
Μετά τη συμφωνία για τη χορηγία ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στο εστιατόριο-καφέ «ΦΡΟΥΡΙΟ» δεξιώθηκε την αθλήτρια Δανάη Τσαούσι, την οικογένειά της και τη μάνατζερ του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ Γλυκερία Τρικάλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass