Ποιες οι σκέψεις Δερμιτζάκη...

*ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ *Ο ΣΤΙΝΑ ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2024 12:00

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ αρχίζει μεθαύριο τις επίσημες υποχρεώσεις με τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και πρώτος αγώνας θα είναι εκτός έδρας με τη Θύελλα Κατσικά.

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι «βυσσινί» είναι το φαβορί, σε έναν θεσμό όπου η λαρισινή ομάδα μετράει δύο κατακτήσεις, ενώ δύο φορές ήταν φιναλίστ.
Πέρυσι τα πήγε αρκετά καλά, μέχρι που έχασε από τον Ατρόμητο Αθηνών, όπου στον επαναληπτικό αγώνα το βαρύ σκορ ήταν μαγική εικόνα, αφού η ομάδα αδικήθηκε από τη διαιτησία.
Το φιλικό παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με την Κηφισιά σίγουρα ήταν μια καλή ευκαιρία για τον τεχνικό Παύλο Δερμιτζάκη να δείξει τις προθέσεις του για το αρχικό σχήμα.
Αυτό που φάνηκε είναι ότι ο μοναδικός προβληματισμός που υπάρχει είναι για μία θέση στη μεσαία γραμμή, μεταξύ του Στίνα και του σκόρερ στο φιλικό με την Κηφισιά Κώστα Παπαγεωργίου. Βέβαια, ανάλογα με το ποιος θα παίζει, θα έχουμε και αλλαγή τακτικής στη μεσαία γραμμή. Αν παίζει ο Στίνα, τότε θα είναι στα πλάγια μαζί με τον Μούργο (ήταν πολύ καλός, αλλά εξίσου καλός και ο Ακόστα που τον αντικατέστησε στο 67’) με τους Οικονόμου και Μπαριέντος πιο πίσω. Αν παίξει ο Κώστας Παπαγεωργίου, τότε μάλλον θα πάμε στην εποχή… Δώνη και η ομάδα θα παίζει ρόμβο, με τον Κ. Παπαγεωργίου πίσω από Μωραΐτη και Πασά, σε ένα σύστημα 4-4-2 που όλα δείχνουν ότι θα εφαρμόσει ο Δερμιτζάκης, που έχει τον πρώτο λόγο.
Με τη Θύελλα Κατσικά, στη διάθεση του Δερμιτζάκη δε θα είναι ο Στίνα που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Μολδαβίας για το Nations League, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του θα δώσει έναν αγώνα με τη Μάλτα στις 7 Σεπτεμβρίου. Ο παίκτης θα επιστρέψει στη Λάρισα στις 11 Σεπτεμβρίου.
Απ’ ό,τι φάνηκε προτεραιότητα για το αρχικό σχήμα έχουν κάτω από τα δοκάρια ο Σουλούκος, στην άμυνα στα πλάγια ο Τριμμάτης με τον Κοσσονού, ενώ στο κέντρο ο Βαφέας με τον Χάρη Ηλιάδη.
Στο μεταξύ, στις 9 του μηνός θα γίνει η κλήρωση των Ομίλων του Πρωταθλήματος. Δε νομίζουμε ότι η αποχώρησε αυτή θα αλλάξει κάτι στο Πρωτάθλημα. Θα γίνουν δύο Όμιλοι, με πιθανή σύνθεση ως ακολούθως:
1ος Όμιλος: Διαγόρας, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Ηρακλής, Καβάλα, Καμπανιακός, ΑΕΛ, Μακεδονικός, Νίκη Βόλου, ΠΑΟΚ Β’ και ΠΑΣ Γιάννινα.
2ος Όμιλος: ΑΕΚ Β’, Αιγάλεω, Αστέρας Τρίπολης Β’, Ηλιούπολη, Καλαμάτα, Κηφισιά, Παναργειακός, Παναχαϊκή, Πανιώνιος και Χανιά.
ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ.
Τέλος εποχής για τον Ιωνικό. Οι Νικαιώτες με επιστολή τους στη SL2 επισημοποίησαν την αποχώρησή τους από το Πρωτάθλημα.
«Με το υπ’ αριθμ. 220/ 04.09.2024 έγγραφό της η ΠΑΕ Ιωνικός υπέβαλε ανάκληση της δήλωσης συμμετοχής της στο Πρωτάθλημα της Super League 2, 2024-2025», αναφέρει η Super League 2.
Ο Ιωνικός δε θα πάρει μέρος ούτε στο Κύπελλο Ελλάδας και αποχωρεί από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Παρά τις προσπάθειες, ο Γιάννης Τσιριγώτης δεν πείστηκε να αλλάξει την απόφασή του για την αποχώρησή του από την ΠΑΕ, ενώ δε βρέθηκε άλλος επενδυτής να αναλάβει.
Ο Ιωνικός δήλωσε συμμετοχή στο τοπικό της Α’ Πειραιά.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΤΣΙΚΑ
Από τη Θύελλα Κατσικά ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΛ μεθαύριο εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Σάββατο 07/09/2024.
Ώρα: 16:30.
Το Σάββατο η ομάδα μας έχει ραντεβού με την ιστορία.
Ένα ραντεβού το οποίο περιμένουμε με ανυπομονησία.
Το Σάββατο η ομάδα μας θα υποδεχτεί την ιστορική ομάδα της Α.Ε. Λάρισας.
Το παιχνίδι ορίστηκε στη φυσική μας έδρα, το «Δημοτικό Γήπεδο Κατσικάς».
Η διοίκηση έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε ο αγώνας να γίνει στο Εθνικό Στάδιο, αλλά λόγω εργασιών δεν μπορούσε να παραχωρηθεί το στάδιο.
Τις επόμενες ώρες θα υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης για το συγκεκριμένο παιχνίδι και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για την ομαλή προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο».

 

 

Αρχηγοί...Χρίστηκαν οι αρχηγοί της νέας αγωνιστικής περιόδου για την ΠΑΕ ΑΕΛ και αυτοί θα είναι ο Χάρης Ηλιάδης, ο Κώστας Παπαγεωργίου και ο Θανάσης Παπαγεωργίου.

 

 

monsters.jpg

Με φιλάθλους στον Κατσικά...

Η ΑΕΛ στον αγώνα με τη Θύελλα Κατσικά θα έχει και φιλάθλους μαζί της, καθώς ο σύνδεσμος φιλάθλων Monsters διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα κόντρα στην τοπική Θύελλα.

 

 

megas.jpg

Στον αγώνα διαιτητής ο Αλέξανδρος Μέγας

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για τους νοκ-άουτ αγώνες της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Αλέξανδρος Μέγας, από την Ένωση Πιερίας, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Θύελλα Κατσικά, που θα γίνει μεθαύριο Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024, στις 16:30, στο Δημοτικό Γήπεδο Κατσικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2022-2023 στην εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του Αλμωπού Αριδαίας (11/12/2022) για τη Super League 2.
Βοηθοί του θα είναι ο Θωμάς Καλορογιάννης (Πιερίας) και ο Δημήτρης Αδραμάνης (Πέλλας). Τέλος, παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Τοπούζης από την Ε.Π.Σ. Τρικάλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass