Δυνατό φιλικό της ΑΕΛ με την Α.Ε. Κηφισιάς

Σήμερα στο AEL FC ARENA (20:00)

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2024 12:05

Ενα δυνατό φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα δώσει σήμερα το βράδυ στο AEL FC ARENA η ΑΕΛ, η οποία θα αντιμετωπίσει στις 20:00 την ομάδα της Α.Ε. Κηφισιάς, που θα αγωνισθεί στο Νότιο Όμιλο της Super League 2.


Θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για τους «βυσσινί» και ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης θα έχει την ευκαιρία να δει τους παίκτες του σε τι κατάσταση βρίσκονται, μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πτολεμαΐδα.
Εκεί η ΑΕΛ έδωσε δυο ακόμη φιλικά με τον ΠΑΟΚ Β΄ από τον οποίο και ηττήθηκε με σκορ 4-1, ενώ κέρδισε τον Καμπανιακό με 2-1.
Ήδη η λαρισινή ομάδα είχε αντιμετωπίσει στο AEL FC ARENA την Αναγέννηση Καρδίτσας-ομάδα της Γ΄ Εθνικής- την οποία και κέρδισε με 5-0, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.
Στη σημερινή φιλική αναμέτρηση ο κ. Δερμιτζάκης αναμένεται να κάνει πρόβα ενόψει και του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος εκτός έδρας με τη Θύελλα Κατσικά την ερχόμενη εβδομάδα.

 

ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Ο ΚΟΤΣΟΛΗΣ
Στην ομάδα της Κηφισιάς τεχνικός διευθυντής είναι ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας Στέφανος Κοτσόλης.
Με αφορμή την παρουσία του Στέφανου Κοτσόλη στο γήπεδο, η ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να τιμήσει πριν την έναρξη του αγώνα τον γκολκίπερ της Κυπελλούχου Ελλάδος ΑΕΛ του 2007, για την προσφορά του στην ομάδα κατά τη χρονική περίοδο 2005-09.

 

ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ Κ. ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Ν. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ
Χθες εν τω μεταξύ συμπληρώθηκαν εννέα χρόνια, όπου ο  Κυπελλούχος Πρόεδρος Κώστας Σαμαράς (σεζόν 1984-1985) και ο “βυσσινί” οπαδός  Νίκος Οικονομίδης, έφυγαν από κοντά μας την ίδια ημέρα.
Ο Κώστας Σαμαράς έκανε πάρα πολλά για την ομάδα της ΑΕΛ, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου. Άνθρωπος με μεγάλη προσφορά και πλούσια καριέρα. Ξεχωριστή μορφή για την ιστορία της μεγάλης ΑΕΛ.
Ο Νίκος Οικονομίδης με τη φωνή του τραγούδησε τις κορυφαίες στιγμές της ομάδας, ένας μοναδικός άνθρωπος με ήθος και ευγένεια.
Η απουσία τους μεγάλη, αλλά πάντα ο κόσμος θα τους θυμάται  για την προσφορά τους στην αγαπημένη μας ομάδα. Ο καθένας από το πόστο του έκανε ό,τι καλύτερο γινόταν, για την πρόοδο και την εξέλιξη της αγαπημένης μας ΑΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass