Σκληρό μάθημα για την ΑΕΛ

ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Β’ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥ 4-1

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2024 12:08

Σκληρό μάθημα για την ομάδα της ΑΕΛ στο πρώτο φιλικό που έδωσε στη Πτολεμαϊδα, όπου κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς έχασε με 4-1 από τον ΠΑΟΚ Β’ που στο πρώτο μέρος έκανε πάρτι πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα και έκανε το 4-0, διαλύοντας κάθε αμυντικό σχέδιο του τεχνικού Παύλου Δερμιτζάκη.


Το σκορ στο διάστημα αυτό θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο. Στο 14′ ο Σμυρλής μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0, ενώ στο 26ο λεπτό ο Κανίς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Παναγιωτίδη και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος (2-0).
Ο Σμυρλής βρήκε τη χαρά του με την ΑΕΛ και πέτυχε δύο ακόμα τέρματα με ατομική προσπάθεια (3-0 στο 28’) και με δυνατό σουτ (4-0 στο 30’).
Στο δεύτερο μέρος με νέα ενδεκάδα η ΑΕΛ άλλαξε την εικόνα της και κατάφερε να μειώσει σε 4-1 με γκολ του φορμαρισμένου Τάσου Κρητικού στο 52’ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ύστερα από πάσα του Μπαριέντος.
Προηγήθηκε όμως η απώλεια ενός πέναλτι (το κέρδισε ο Γιανναράκης) για τη λαρισινή ομάδα όταν ο Πασσάς στην εκτέλεσή του έστειλε την μπάλα άουτ. Η ΑΕΛ θα μπορούσε να μειώσει κι άλλο αλλά στο 73’ ο Φατάι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
Συμπερασματικά στο πρώτο μέρος η ΑΕΛ ήταν τραγική, στο δεύτερο βελτιωμένη, αλλά βαρύ το τελικό 4-1 για τους φιλόδοξους «βυσσινί».
Διαιτητής ήταν ο Κεχαγιάς με βοηθούς τους Τζουβάρα- Πανυτσίδου.
ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Α Μέρος: Πεντρέου, Γιανναράκης, Ηλιάδης, Θ. Παπαγεωργίου, Παναγιωτίδης, Νινίκας, Αντράντα, Ακόστα, Κ. Παπαγεωργίου, Στίνα, Μωραϊτης
Β΄ Μέρος: Σουλούκος, Στάμου, Γιανναράκης (65’ Γιαξής), Τριμμάτης, Παναγιωτίδης (65’ Γκρόζος), Μπαριέντος, Οικονόμου, Μούργος, Κρητικός, Φατάι, Πασάς.
ΠΑΟΚ Β΄(Παπαβασιλείου): Ναντέρ (59’ Νικολακούλης), Τασιούρας (46’ Καλόγηρος), Σινανάϊ (59’ Καστίδης), Κωττάς (46’ Καλόγηρος), Λαγωνίδης (65’ Πασακίδης), Τσοπούρογλου (46’ Δεληγιάννης), Γρόσδης (46’ Ρουμιάντσεφ, 82’ Σελιμάι), Ρικάρντο (46’ Γκούμας), Κανίς (46’ Κουλούρης), Σμυρλής (46’ Αδάμ), Ουρτάδο (46’ Γκιτέρτσος, 67’ Μύθου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass