Τεσ(σάρωσε) ο ΠΑΟΚ, αγωνία για ΠΑΟ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΣΑΜΡΟΚ ΜΕ 4-0, ΕΝΩ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΧΑΣΕ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ 2-1

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2024 8:00

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 4-0 της Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα, στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα Play Off του UEFA Europa League. Το αυτογκόλ του Ντάνιελ Κλίρι (45’+5’)... έλυσε το γόρδιο δεσμό, για να ακολουθήσουν τα τέρματα των Τάισον (47’), Γιάννη Κωνσταντέλια (67’) και Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα (90’+4’) που έστειλαν πρόωρα-εκτός ποδοσφαιρικής «αυτοκτονίας»-την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στο League Stage της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.


Διαιτητής: Ενέα Γιόργκι (Αλβανία)
Κίτρινες: Χόνοχαν, Γκρέις.
Κόκκινες: Χόνοχαν (52’).
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο (79’ Σάστρε), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ (79’ Καμαρά), Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς (79’ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Κωνσταντέλιας (79’ Μουργκ), Μπράντον (64’ Τσάλοβ).
ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ (Στέφεν Μπράντλεϊ): Πολς, Όαρ, Κλίρι, Γκρέις, Χόνοχαν, Βατς (73’ Μπίρνε), Ο’Νιλ, Νάτζεντ (73’ ΜακΈνεφ), Κλαρκ (27’ Λόπες), Φαρούτζια (84’ Μπερκς), Γκριν (73’ Μαντρόγιου).
*Την κίτρινη κάρτα του Ενέα Γιόργκι αντίκρισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για διαμαρτυρία έπειτα από το ακυρωθέν γκολ του Μπάμπα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Το γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί αναπτέρωσε τις ελπίδες του ΑΠΟΕΛ για πρόκριση στη League Phase του Europa League! Ο Μαροκινός πρώην στράικερ του Ολυμπιακού μείωσε σε 2-1 εναντίον της λετονικής RFS στο πρώτο ματς των play off και έτσι έχει σημαντικές πιθανότητες ενόψει της ρεβάνς της 30ής Αυγούστου. Σε άλλους αγώνες, εκτός από τον ΠΑΟΚ την πρόκριση δείχνουν να «κλειδώνουν» από τα πρώτα ματς η Λουντογκόρετς (4-0 την Πετροκούμπ), η Μακάμπι Τελ Αβίβ (3-0 την Μπάτσκα Τοπόλα) και βέβαια ο Άγιαξ που πέρασε από την Πολωνία με το επιβλητικό 4-1 επί της Γιαγκελόνια, με χατ-τρικ του Τσούπα Άκπομ.
Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων:
Λίντσερ (Αυστρία)-Στεάουα (Ρουμανία) 1-1
RFS (Λετονία)-ΑΠΟΕΛ (Κύπρος) 2-1
Μόλντε (Νορβηγία)-Έλφσμποργκ (Σουηδία) 0-1
Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)-Χαρτς (Σκωτία) 1-0
ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ)-Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία) 4-0
Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)-Πετροκούμπ (Μολδαβία) 4-0
Μακάμπι Tελ Αβίβ (Ισραήλ)-Μπάτσκα Τόπολα (Σερβία) 3-0
Λουγκάνο (Ελβετία)-Μπεσίκτας (Τουρκία) 3-3
Ντιναμό Μινσκ (Λευκορωσία)-Άντερλεχτ (Βέλγιο) 0-1
Γιαγκελόνια (Πολωνία)-Άγιαξ (Ολλανδία) 1-4
* Οι αγώνες ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 29 Αυγούστου.
ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τη Λανς στο «Stade Bollaert-Delelis» στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα play off του Conference League και πλέον καλείται σε μία εβδομάδα (29/8, 21:00) να ανατρέψει τη σε βάρος του κατάσταση στο ΟΑΚΑ, για να πάρει την πρόκριση στο Group Stage της διοργάνωσης. Οι Γάλλοι προηγήθηκαν στο 4’ με το γκολ του Φρανκόφσκι, διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Σαΐντ στο 34’ αν και είχαν αριθμητικό μειονέκτημα απ’ την αποβολή του Μεντίνα στο 22’ κι ο Παναθηναϊκός μείωσε στο τελικό 2-1 με το τρομερό γκολ του Ιωαννίδη στο 53’.
Στο 86’ μετά από πολύ ωραία συνεργασία των Πελίστρι και Ιωαννίδη και πλασέ του πρώτου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γκραντί. Ο διαιτητής Μπογκάρ έδωσε αρχικά πέναλτι, ωστόσο, με παρέμβαση του VAR πήγε σε on field review και πήρε πίσω την απόφασή του, θεωρώντας πως δεν υπήρχε πρόθεση ή κίνηση του παίκτη προς την μπάλα, σε μία απόφαση που προκάλεσε πολύ έντονες διαμαρτυρίες απ’ την πλευρά του Παναθηναϊκού.
Διαιτητής: Γκέργκο Μπογκάρ (Ουγγαρία)
Κίτρινες: 13’ Μεντίνα, 82’ Ντάνσο, 90’+6’ Φρανκόφσκι-44’ Τετέ, 71’ Τσέριν, 83’ Βαγιαννίδης
Αποβολές: 22’ Μεντίνα (απευθείας κόκκινη)
ΛΑΝΣ (Γουίλιαμ Στιλ): Σαμπά, Γκραντί, Ντάνσο, Μεντίνα, Φρανκόφσκι, Τόμασον (90’+1’ Μεντί), Ντιούφ, Μασάντο (90’+1’ Τσάβες), Περέιρα ντα Κόστα (26’ Χουσάνοφ), Σοτοκά, Σαΐντ (70’ Λασκαρί).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (68’ Βαγιαννίδης), Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο (80’ Μαξιμοβιτς), Τσέριν (85’ Γερεμέγεφ), Τετέ (67’ Πελίστρι), Μπακασέτας, Τζούριτσιτς (80’ Λημνιός), Ιωαννίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass