Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής στη Super League

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2024 8:08

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) της ΕΠΟ έκανε γνωστούς τους διαιτητές ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής της Super League (24-26 Αυγούστου).


Την αναμέτρηση του πρωταθλητή ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα θα διευθύνει ο Χρήστος Βεργέτης, στο ματς του Ολυμπιακού με την Καλλιθέα στο Στάδιο Καραϊσκάκης ορίστηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου, ενώ ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας θα «σφυρίξει» το ματς του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ και ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης εκείνο της ΑΕΚ με τη Λαμία στην OPAP Arena.
Αναλυτικά οι ορισμοί για τη 2η αγωνιστική της Super League:
ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
19:30 ΟΦΗ-Ατρόμητος Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών) Βοηθοί: Κορώνας, Πάτρας Τέταρτος: Πολυχρόνης VAR: Φωτιάς, Δημητριάδης, παρ. Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)
20:00 Πανσερραϊκός-Άρης Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης) Βοηθοί: Σπουρόπουλος, Αρμακόλας Τέταρτος: Τσιάρας VAR: Κουμπαράκης, Κόλλιας, παρ. Θεόδωρος Γκαιτατζής (Δράμας)
21:30 ΑΕΚ-Λαμία Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας) Βοηθοί: Μπαλιάκας, Οικονόμου Τέταρτος: Κατσικογιάννης VAR: Σιδηρόπουλος, Μπουξμπάουμ, παρ. Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας)
ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
19:00 Αστέρας-Βόλος Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών) Βοηθοί: Απτοσόγλου, Κολλιάκος Τέταρτος: Κατσικογιάννης VAR: Ζαμπαλάς, Παπαδάκης, παρ. Γεώργιος Σταθόπουλος (Αχαΐας)
20:30 ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας) Βοηθοί: Πετρόπουλος, Καραλής Τέταρτος: Τσιάρας VAR: Κουμπαράκης, Νιδριώτης, παρ. Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας)
21:00 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός Διαιτητής: Τσέτσιλας (Καστοριάς) Βοηθοί: Κωνσταντίνου, Ψύλλος Τέταρτος: Τσακαλίδης VAR: Τζήλος (Λάρισας), Μπουξμπάουμ, παρ. Δημήτριος Κύρκος (Θεσπρωτίας)
ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
20:30 Ολυμπιακός-Athens Kallithea Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών) Βοηθοί: Τοροσιάδης, Νταβέλας Τέταρτος: Τσακαλίδης VAR: Τσαγκαράκης, Κωσταράς, παρ. Αθανάσιος Μπριάκος (Ηπείρου)ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Το Σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου-1 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί η 3η αγωνιστική της Super League, τελευταία πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα πρώτα παιχνίδια του Nations League. Με βάση το πρόγραμμα που ανακοίνωσε χθες η διοργανώτρια αρχή, η αυλαία θα ανοίξει στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας, όπου η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό, και θα «πέσει» στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης», όπου η νεοφώτιστη Athens Kallithea θα υποδεχθεί τον -τυπικά φιλοξενούμενο στην ιστορική έδρα του- Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 31/8
19:30 Λαμία-Ολυμπιακός    ΔΑΚ «Αθ. Διάκος»
20:00 Αρης-Αστέρας Τρίπολης    «Κλ. Βικελίδης»
22:00 Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός    Γηπ. Παναιτωλικού
ΚΥΡΙΑΚΗ 1/9
19:00 Λεβαδειακός-ΑΕΚ    Δημ. Στάδιο Λιβαδειάς
19:30 Βόλος-ΟΦΗ    Πανθεσσαλικό Στάδιο
20:30 Ατρόμητος-ΠΑΟΚ    Δημ. Στάδιο Περιστερίου
22:00 Athens Kallithea-Παναθηναϊκός    «Απ. Νικολαΐδης»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass