ΑΕΛ: Αντράντα τριετίας...

*ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2024 12:20

Του Σωτ. Κέλλα

«Ούτε παραγγελία τέτοιος καιρός». Αυτό έλεγαν χθες παίκτες της ΑΕΛ μεταξύ τους σχολιάζοντας τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Πτολεμαΐδα όπου η λαρισινή ομάδα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.


Οι προπονήσεις είναι δύο καθημερινά (8.30 το πρωί και 6 το απόγευμα). Χθες οι «βυσσινί» προπονήθηκαν το πρωί με το πρόγραμμα να έχει αρκετή ένταση. Αρχικά πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις με την μπάλα και στη συνέχεια δόθηκε βαρύτητα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στα τελειώματα των φάσεων.
Ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης δίνει βαρύτητα στο μοντάρισμα της ομάδας και στο ποιοι παίκτες θα ταιριάξουν μεταξύ τους ώστε να μπορεί από την αρχή να έχει την καλύτερη ενδεκάδα.
Στην Πτολεμαΐδα -παρότι θα είναι στη διάθεση του προπονητή από 1/1/2025- βρίσκεται και ο Αντράντα, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.
Αυτή τη βδομάδα η ΑΕΛ θα πληροφορηθεί και τους αντιπάλους της στην κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ αυτή του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για την πρώτη βδομάδα του Σεπτεμβρίου.
Τα προγραμματισμένα δύο φιλικά με ΠΑΟΚ Β’ και Καμπανιακό στις 24 και 28 Αυγούστου αντίστοιχα θα γίνουν το απόγευμα στις 6 μ.μ.
Η ομάδα θα επιστρέψει στη Λάρισα το Σάββατο 31 Αυγούστου και την επομένη μέρα θα δώσει φιλικό αγώνα με την Κηφισιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass