Φιλικό ματς ΑΕΛ-Αναγέννηση Καρδίτσας

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑEL FC ARENA ΣΤΙΣ 18:30

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2024 12:06

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Το πρώτο της εντός έδρας φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα και ώρα 18:30 στο ΑEL FC Arena η ΑΕΛ, η οποία θα αντιμετωπίσει τη γειτονική ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας, με την οποία διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις.
Για την αναμέτρηση αυτή θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ, ενώ θα λειτουργήσουν μόνο η δυτική κερκίδα και το νότιο πέταλο, για τους φιλάθλους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.


Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν το φιλικό σε όποια από τις δύο κερκίδες επιθυμούν.
Ο αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, που θα τις βρει να αγωνίζονται σε δύο διαφορετικές κατηγορίες.
Η ΑΕΛ θα παίξει στη Super League 2 με στόχο να διεκδικήσει την άνοδο στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ενώ η Αναγέννηση που υποβιβάστηκε, θα πάρει μέρος στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» της Καρδίτσας που και εκείνοι θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούν, απέκτησαν πρόσφατα τον πρώην γκολκίπερ της ΑΕΛ και εκ των αρχηγών Κώστα Θεοδωρόπουλο, που αποτελεί μια σημαντική μεταγραφή στο ρόστερ τους.
Για την ΑΕΛ είναι το δεύτερο φιλικό παιχνίδι που δίνει τη φετινή σεζόν, καθώς την περασμένη Κυριακή αγωνίστηκε στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό και αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0, αφήνοντας αρκετά καλές εντυπώσεις, απέναντι σε μια ομάδα που είναι έτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Super League 1.
Στη σημερινή φιλική αναμέτρηση ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους σχεδόν τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του, για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και να διαπιστώσει σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκονται οι παίκτες του, ανεξάρτητα αν είναι μικρό το διάστημα που ξεκίνησε η προετοιμασία.
Μέχρι τώρα είναι πολύ ευχαριστημένος από τη συνέπεια που δείχνουν οι παίκτες του καθημερινά στις προπονήσεις, αλλά σίγουρα υπάρχει ακόμη πολύς χρόνος για να βελτιωθούν πολλά πράγματα, ώστε η ομάδα να βρεθεί στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο Ελλάδος, όπου και εκεί η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη διοργάνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass