ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Ανετη παραμονή και καλό ποδόσφαιρο

Γ. ΤΣΙΛΙΓΚΑΣ: ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ - Κ. ΜΠΑΓΚΑΤΣΗΣ: ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2024 12:02

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η Δήμητρα Γιάννουλης επιστρέφει μετά από έναν χρόνο στη μεγάλη τοπική κατηγορία και στοχεύει σε μία άνετη παραμονή μέσα από το καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο. Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά έφερε πολλές αλλαγές στην ομάδα, καθώς συγκροτήθηκε νέα διοίκηση, με πρόεδρο τον κ. Γιώργο Τσιλίγκα, ενώ στην τεχνική ηγεσία βρίσκεται πλέον ο Κώστας Μπαγκατσής, ένας τεχνικός με αξιόλογο βιογραφικό.


«Έχουμε διανύσει ήδη μία εβδομάδα προετοιμασίας και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την προσέλευση των παιδιών και τη διάθεση για δουλειά που δείχνουν» επισήμανε ο νέος τεχνικός της Δήμητρας Γιάννουλης και πρόσθεσε τα εξής:
«Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε σε πρώτη φάση μία άνετη παραμονή και στη συνέχεια να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Κρατήσαμε τον βασικό κορμό της περσινής περιόδου και κάναμε κάποιες προσθήκες με 4-5 έμπειρους παίκτες, προκειμένου να βοηθήσουν τους μικρότερους, ούτως ώστε να παίξουμε καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, στις βασικές μας προτεραιότητες είναι να προωθούνται τα παιδιά από την ακαδημία στη μεγάλη ομάδα» επισήμανε ο Κώστας Μπακατσής, ο οποίος αναφερόμενος στη συνέχεια για το νέο Πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ είπε τα εξής:
«Σίγουρα υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχουν προβάδισμα, όπως ο Ηρακλής Λάρισας, ο Απόλλων Λάρισας, ο Π.Ο.Ε. και το Συκούριο, οι οποίες έχουν ενισχυθεί σημαντικά και στοχεύουν ψηλά. Οι υπόλοιπες πιστεύω βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο κι αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει ανταγωνισμός. Για μένα το κλειδί της επιτυχίας είναι το τρίπτυχο «παίκτες-διοίκηση-προπονητής», που πρέπει να έχουν κοινή γραμμή και την ίδια φιλοσοφία».
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΛΙΓΚΑ
Από την πλευρά του, ο νέος πρόεδρος της Δήμητρας Γιάννουλης κ. Γιώργος Τσιλίγκας επισήμανε τα ακόλουθα:
«Θέλουμε να πετύχουμε μία άνετη παραμονή και να δουλέψουμε με τα δικά μας παιδιά. Γι’ αυτό στην ομάδα θα παίξουν αρκετά νεαρά παιδιά 16χρονών που προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής.
Πιστεύω ότι με την εμπειρία που έχουμε ως σύλλογος και με τις προσθήκες που κάναμε θα είμαστε ανταγωνιστικοί όχι μόνο στο Πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ.
Αυτό που προσπαθούμε ως νέα διοίκηση είναι πρώτον να δώσουμε έμφαση στις ακαδημίες, ούτως ώστε να στελεχώνεται η ανδρική ομάδα συνεχώς με νέα παιδιά και δεύτερον να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Θέλουμε η Δήμητρα Γιάννουλης να έχει παλμό και να αποτελεί ένα υγιές πρότυπο ομάδας που θα προσφέρει καλό ποδόσφαιρο και θα ελκύσει τον κόσμο» κατέληξε ο κ. Τσιλίγκας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο διοικητικό σχήμα απαρτίζουν οι κ. Τσιλίγκας (πρόεδρος), Αντωνόπουλος, Δαούλας, Ζερδαλής, Θώμος, Μπαρούτας Θ. και Τσακνάκης.
Στη θέση του γενικού αρχηγού θα βρίσκεται ο κ. Γκαγκανόπουλος, ενώ υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής ο κ. Σταμάτης.
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Μέχρι τώρα αποκτήθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Χατζηλιόντας (μέσος από Απόλλωνα Λάρισας), Σέντζας (αμυντικός από Όλυμπο Γόννων), Ι. Δάσσιος (αμυντικός από Τερψιθέα), Δ. Δάσσιος (μέσος από Πελασγιώτιδα), Μηλίτσης (αμυντικός από Βαλανίδα), Δραχαλίβας (τερματοφύλακας από Τσαριτσάνη), Χριστώνης (επιθετικός από Κ-17 ΑΕΛ) και Κυριάκης (τερματοφύλακας από Βαλανίδα), ενώ πολύ κοντά είναι και η περίπτωση του κεντρικού Μουλάς από την Ανθούπολη.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
24/8 με Ηρακλή Λάρ.
31/8 με Μακρυχώρι
3/9 με Μαυροβούνι
7/9 με Δαμασιακό
14/9 με Συκούριο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass