Τον Αγιαξ αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ 3ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE (21:00)

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2024 8:05

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται εντατικά για τη σημερινή πρώτη αναμέτρηση

με τον Άγιαξ (21:00 COSMOTE SPORT 1 HD) στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και όλη η ομάδα είναι εστιασμένη στο μεγάλο παιχνίδι, με στόχο την πρόκριση επί των Ολλανδών στα play-offs του Europa League. Η θετική εικόνα της ομάδας και οι νέες μεταγραφές έχουν αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Ως αποτέλεσμα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι έτοιμοι να προσφέρουν μαζική στήριξη στον Ντιέγκο Αλόνσο και τους παίκτες του στον αγώνα με τον Άγιαξ.
Με βάση την τρέχουσα πορεία της προπώλησης και τα διαρκείας, αναμένεται ότι πάνω από 30.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ για τη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στον «Αίαντα». Υπάρχει, μάλιστα, πιθανότητα ο αριθμός αυτός να αυξηθεί τις τελευταίες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
Στο σημερινό παιχνίδι, διαιτητής θα είναι ο Σλοβάκος Φίλιπ Γκλόβα, ηλικίας 36 ετών, με βοηθούς τους επίσης Σλοβάκους Ντάνιελ Πολάτσεκ και Πίτερ Μπέντναρ. Τέλος, στο VAR θα βρίσκεται ο Γερμανός, Σάσα Στέγκεμαν.
Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Άγιαξ: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Μπάλντοκ, Βιλένα, Αράο, Κάτρης.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass