Ο ΠΑΟΚ άντεξε στο Μάλμε, ήττα-σοκ για την ΑΕΚ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2024 7:21

Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε αμφότερες, καταφέρνοντας να φύγει με την ισοπαλία 2-2 από το «Ελέντα Στάντιουμ» με αντίπαλο τη Μάλμε, στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον Γ’ Προκριματικό Γύρο του UEFA Champions League.


Οι Σουηδοί, που είχαν και δύο δοκάρια, κατάφεραν να προηγηθούν με τους Πόντους Γιάνσον (28’) και Σεμπαστάν Νανάζι (67’), ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» είχαν απαντήσεις με τους Τάισον (42’) και Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα (75’), αποκτώντας πλεονέκτημα πρόκρισης με τη ρεβάνς να διεξάγεται στην -όπως αναμένεται- κατάμεστη Τούμπα.
Με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη στην Τούμπα (13/8, 20:30), όποια ομάδα προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στα play off του Champions League τον νικητή του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας (Τσεχία) - Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία). Η ομάδα που θα αποκλειστεί θα «υποβιβαστεί» στα play off του Europa League, όπου θα βρει μπροστά του τον νικητή του ζευγαριού Τσέλιε (Σλοβενία) - Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία).
ΜΑΛΜΕ (Χένρικ Ρίντστρομ): Νταλίν, Στρίγκερ-Λάρσεν, Γιάνσον, Ζάτερστρομ, Μπουζανέλο, Μπολίν (83’ Αμπντί Αλί), Γιόνσεν, Πένια (90’+4’ Μπεργκ), Νανάζι, Μποτχάιμ (66’ Κρίστιανσεν), Τέλιν.
ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ (73’ Καμαρά), Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας (83’ Μουργκ), Ζίβκοβιτς (73’ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Τόμας (69’ Τισουντάλι).
ΗΤΤΑ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ
Ήττα-σοκ από την ΑΕΚ στην Αρμενία, για τον Γ’ Προκριματικό του Conference League. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχασε 3-1 από τη Νόα στο Ερεβάν και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ στη ρεβάνς του Δεκαπενταύγουστου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Ένωση προηγήθηκε με τον Λιβάι Γκαρσία στο 22’, ισοφάρισε ο Πινσόν στο 33’, ενώ στο 67’ ο τερματοφύλακας Τσαντάρεβιτς της Νόα πέτυχε το πλέον απίστευτο γκολ, με σουτ 90 μέτρων, από την περιοχή του στα δίχτυα του Στρακόσα. Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκρεγκόριο διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
ΝΟΑ (Ρούι Μότα): Τσαντσάρεβιτς, Γκονσάλο Σίλβα, Θοράρινσον, Πάμπλο Σάντος (82’ Χαμπαρτσουμιάν), Μίλκοβιτς, Γκάμπος (46’ Αβανεσιάν), Σανγκαρέ, Μανβελιάν, Πίνσον (78’ Μουραντιάν), Ματέους Αϊάς (46’ Γκρεγκόριο), Φερέιρα (90’ Πετροσιάν).
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Κάλενς (72’ Χατζισαφί), Σιμάνσκι, Πινέδα (68’ Περέιρα), Ελίασον (78’ Άμραμπατ), Γκατσίνοβιτς (68’ Κοϊτά), Λιούμπιτσιτς (68’ Λαμέλα), Γκαρσία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass