ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ:

Αρχίζουμε ένα ωραίο ταξίδι…

ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΙΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (ΠΑΟΚ Β’) ΚΑΙ 28 ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΗΝΑ (ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ)

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2024 11:10

Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ έχει αρχίσει την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο και δείχνει πιο έτοιμη από τα προηγούμενα χρόνια όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό και έχει τον τίτλο του φαβορί στη φετινή Super League 2.


Βέβαια με πρώτο τον τεχνικό Παύλο Δερμιτζάκη δεν υπάρχουν πολλά λόγια ούτε από την τεχνική ηγεσία ούτε από τους παίκτες, που θέλουν να αποδείξουν την αξία τους πρώτα στο γήπεδο και μετά να κάνουν… εξαγγελίες.
Ο προπονητής έχει πλήρη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές αν κρίνουμε απ’ αυτά που τόνισε μέσα στα αποδυτήρια με αφορμή το έμψυχο δυναμικό. Είπε χαρακτηριστικά: «Δημιουργήσαμε ένα ρόστερ ανάλογο με την ιστορία της ομάδας, με παίκτες ικανούς να πετύχουν τον στόχο που έχουμε θέσει (σ.σ. αυτός είναι γνωστός, η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία)».
Ο Δερμιτζάκης αναφέρθηκε και στις μεταγραφές της ομάδας, παίρνοντας πάνω του όλη την ευθύνη λέγοντας: «Όλοι είστε επιλογές μου είτε κάποιους σας γνωρίζω περισσότερο είτε λιγότερο».
Και μιλώντας για την προετοιμασία είπε: «Η προετοιμασία είναι η πιο σοβαρή διαδικασία της ομάδας και πολύ ιδιαίτερη γιατί βάζουμε τις βάσεις για να υπάρχει μια αγωνιστική σταθερότητα καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Από τώρα αρχίζουμε ένα ωραίο ταξίδι και θέλουμε να έχει καλό τέλος».
Ο προπονητής δεν απέφυγε και νουθεσίες προς τους ποδοσφαιριστές: «Πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση και καλή ζωή ώστε να απολαύσουμε τη χρονιά και να θυμάστε ότι τίποτα δεν θα μας χαριστεί».

 

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Η ΑΕΛ το πρώτο φιλικό παιχνίδια θα το δώσει στις 16 Αυγούστου στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση, αλλά τα πρώτα δυνατά τεστ θα είναι τα παιχνίδια που θα δώσει στο αθλητικό κέντρο στην Πτολεμαϊδα που θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Το πρώτο θα είναι στις 24 Αυγούστου με τον ΠΑΟΚ Β’, ενώ στις 28 Αυγούστου θα γίνει φιλικό με τον Καμπανιακό. Η ομάδα θα βρίσκεται στην Πτολεμαϊδα από 18 έως 31 Αυγούστου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass