Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2024 11:00

Σήμερα οι τελικοί 3x3 στον Τύρναβο

Ολοκληρώθηκε χθες η τρίτη αγωνιστική των δύο ομίλων και τα προκριματικά του τουρνουά μπάσκετ 3on3 που διεξάγεται στο «Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο.

Σήμερα Τρίτη 6/ 9 στις 19.00 θα διεξαχθούν ο μικρός τελικός και ο μεγάλος τελικός.
Μικρός τελικός: Draft lions - Last dancers
Μεγάλος τελικός: Χαβαλένθια - Freaks

 

Η ΑΕΚ κόντρα στη Νοά…

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ…

Η ΑΕΚ ανοίγει σήμερα (6/8 Cosmote 1, 19.00) στην Αρμενία, απέναντι στην Νοά στο «City Stadium» την αυλαία των 30 πρώτων αγώνων της Γ’ προκριματικής φάσης του Conference League, που θα συνεχιστούν (4 αγώνες) αύριο (7/8) και θα ολοκληρωθούν (25 αγώνες) το βράδυ της Πέμπτης (8/8).
Η Ρουζόμπεροκ από την Σλοβακία ή η Χάιντουκ Σπλιτ θα είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ στα play off του Conference League, εφόσον η Ένωση προσπεράσει το εμπόδιο της Νόα απ’ τη Αρμενία. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην «OPAP Arena» στις 22 Αυγούστου κι ο δεύτερος εκτός έδρας στις 29/8.

 

ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΠΑΟ ΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ
Στα πολύ... δύσκολα έπεσε ο Παναθηναϊκός καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη γαλλική Λανς στα play off του Conference League, εάν δεν καταφέρει να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους δύο αγώνες με τον Άγιαξ στον Γ’ προκριματικό του Europa League. Μετά τη κλήρωση των play off του Europa League, το «τριφύλλι» μπήκε (και) στην κλήρωση των play off του Conference League στο οποίο θα συνεχίσει, εφόσον δεν τα καταφέρει στα δύο ματς με τον Άγιαξ στον Γ’ προκριματικό του Europa League.
Στο δικό του «δρόμο» (εάν αποκλειστεί απ’ τον Άγιαξ) μπήκε εντέλει η ισχυρή Λανς την οποία είχε αντιμετωπίσει τη σεζόν 2006/07 στους «32» του Κυπέλλου UEFA.
Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στη Γαλλία στις 22/8 και ο δεύτερος (εάν αντίπαλός της είναι ο Παναθηναϊκός) θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 29/8.

 

ΜΕ ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ Ή ΜΠΟΝΤΑ ΓΚΛΙΜΤ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΕΛΙΕ Ή ΣΑΜΡΟΝ ΡΟΒΕΡΣ Ο ΠΑΟΚ
Τον ηττημένο του ζευγαριού Γιαγκελόνια (Πολωνία)-Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία) θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στα play off του Europa League εφόσον καταφέρει να προκριθεί από τους αγώνες του με τον Άγιαξ στις 8 και 15 Αυγούστου. Τα δύο παιχνίδια των play off θα διεξαχθούν στις 22 και 29 Αυγούστου με το πρώτο ματς στην έδρα της Γιαγκελόνια ή της Μπόντο Γκλιμτ και το δεύτερο στο ΟΑΚΑ, εφόσον οι «πράσινοι» προκριθούν απ’ τα παιχνίδια τους με τον «Αίαντα».
Στην κληρωτίδα των play off του Europa League μπήκε κι ο ΠΑΟΚ ως ζευγάρι με τη Μάλμε, καθώς ο ηττημένος του μεταξύ τους ζευγαριού θα «υποβιβαστεί» στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Ο ΠΑΟΚ με τη Μάλμε είχαν μπει από νωρίς στο δεύτερο υπό-γκρουπ με υποψήφιους αντιπάλους τις Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)-Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Τσέλιε (Σλοβενία)-Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία), Σάντα Κολόμα (Ανδόρα)-Ρίγα (Λετονία) και Μπάτσκα Τόπολα (Σερβία) με την κλήρωση του δεύτερου υπό-γκρουπ να βγάζει ως αντίπαλο του δικεφάλου του Βορρά (εφόσον δεν τα καταφέρει στον Γ’ προκριματικό του Champions League) τον νικητή του ζευγαριού Τσέλιε (Σλοβενία)-Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία). Σε αυτό το σενάριο τα δύο παιχνίδια των play off του ΠΑΟΚ θα διεξαχθούν στις 22 και 29 Αυγούστου, με το πρώτο ματς στην Τούμπα και το δεύτερο εκτός έδρας για τον δικέφαλο του Βορρά.

 

ΜΕ ΣΠΑΡΤΑ ΠΡAΓΑΣ Η ΣΤΕΑΟΥΑ Ο ΠΑΟΚ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ ΜΑΛΜΕ
Ο νικητής του ζευγαριού, ανάμεσα στη Σπάρτα Πράγας και τη Στεάουα Βουκουρεστίου, θα είναι το τελευταίο εμπόδιο πριν το League Stage του Champions League για τον ΠΑΟΚ, εφόσον βέβαια ο «Δικέφαλος του βορρά» ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάλμε στον Γ΄ προκριματικό γύρο. Σε αυτή την περίπτωση, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα δώσουν στην Τούμπα τον πρώτο αγώνα τους, στις 20 ή 21 Αυγούστου, με τη ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (27 ή 28/8) σε Τσεχία ή Ρουμανία.

 

ΠΑΟΚ
Με τα νέα αποκτήματα για το θετικό αποτέλεσμα

Με στόχο να αντισταθμίσει την αγωνιστική ετοιμότητα της Μάλμε με την ποιότητά του, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από το σουηδικό σύλλογο στο «Ελέντα Στάντιουμ» ή «Νιου Στάντιουμ», στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον Γ’ Προκριματικό Γύρο του UEFA Champions League (20.00, Novasports).
Η Μάλμε έχει δώσει ήδη 17 αγώνες για το πρωτάθλημα της Allsvenskan, όπου φιγουράρει στην κορυφή με 38 βαθμούς έναντι των 35 της Γιουργκάρντεν, συν τις διπλές αναμετρήσεις με την Κλάκσβικαρ για το Β’ Προκριματικό Γύρο. Η ομάδα του Χένρικ Ρίντστρομ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, κερδίζοντας εύκολα με 4-1 εντός έδρας (21’, 43’ Λάσε Μπεργκ Γιόνσεν, 37’ Ούγκο Μπολίν, 85’ Σόρεν Ρικς - 71’ Άρνι Φρέντερικσμπεργκ), γνωρίζοντας ανώδυνη ήττα στη ρεβάνς στα Νησιά Φερόες με 3-2 (2’ Αλεξάντερ Μπέρντσον, 65’, 90’+5’ Άρνι Φρέντερικσμπεργκ - 13’ Ούγκο Μπολίν, 59’πεν. Άντερς Κρίστιανσεν).

 

Αρχίζουν οι αιτήσεις για τα γήπεδα της Λάρισας

Καλούνται τα ποδοσφαιρικά σωματεία της πόλης των κατηγοριών Α’, Β’ και Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣΝ Λάρισας, που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν δημοτικά γήπεδα για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις κατά την περίοδο 2024 – 2025, να παραλάβουν το σχετικό έντυπο αίτησης από τη γραμματεία του Αθλητικού τμήματος, το οποίο και θα πρέπει να υποβληθεί μέχρι την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024.
Διευκρινίζεται ότι η διάθεση των γηπέδων θα γίνει, εκτός από την προτεραιότητα ομάδων της συνοικίας, σύμφωνα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν. Με πρώτα τα σωματεία της Α’, στη συνέχεια τα σωματεία της Β’ κατηγορίας και τέλος τα σωματεία της Γ’ κατηγορίας. Για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του τμήματος Αθλητισμού Ρούσβελτ 59 (Χατζηγιάννειο), 1ος όροφος και στο τηλέφωνο (2410) 235260.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass