Μπαίνουν σε κανονικό πρόγραμμα οι «βυσσινί»

* Μετά την πρώτη εβδομάδα, η οποία είχε καθαρά χαρακτήρα προσαρμογής

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2024 13:51

Μετά την πρώτη εβδομάδα, η οποία είχε καθαρά χαρακτήρα προσαρμογής,

οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ μπαίνουν από σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Η φυσική κατάσταση έχει τον πρώτο λόγο, παράλληλα όμως και με την τακτική, σύμφωνα με τα πλάνα του τεχνικού Παύλου Δεμριτζάκη και των συνεργατών του στο προπονητικό τιμ των «βυσσινί».
Το κλίμα είναι εξαιρετικό στις τάξεις της ομάδας μετά την επίσημη «πρώτη» και σ’ αυτό συνετέλεσε η εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου, που επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη του για τη μεγάλη ομάδα της Λάρισας και παράλληλα τη στήριξή του στη φετινή δύσκολη προσπάθεια των «βυσσινί» για επιστροφή στη μεγάλη εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σίγουρα ένα από τα θετικά στοιχεία στη φετινή ΑΕΛ, που είναι ιδιαίτερα σημαντικό, είναι το γεγονός ότι ο Παύλος Δερμιτζάκης ξεκινάει το έργο του έχοντας ένα πλήρες ρόστερ, ενώ υπάρχουν τα περιθώρια για οποιαδήποτε επιπλέον μεταγραφική κίνηση εάν κριθεί αναγκαία να γίνει.
Από την πλευρά τους, οι παίκτες παρουσιάζονται προσηλωμένοι στον στόχο τους, επιδεικνύουν ζήλο και πάνω απ’ όλα δείχνουν να έχουν κατανοήσει, από τις συζητήσεις που έγιναν με τον τεχνικό Παύλο Δερμιτζάκη τις προηγούμενες ημέρες, το πόσο απαιτητική θα είναι η φετινή χρονιά. Το ζητούμενο είναι η φετινή ΑΕΛ να παρουσιάσει ένα σύνολο ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου Πρωταθλήματος της Super League 2 και κυρίως να πετύχει τον δύσκολο στόχο της πολυπόθητης ανόδου. Άλλωστε, η ΑΕΛ παρουσιάζεται φέτος ισχυρή βάσει των μεταγραφών, αλλά και του κλίματος που επικρατεί στους κόλπους της ομάδας. Στο έμψυχο δυναμικό έχουν προστεθεί δεκαπέντε ποδοσφαιριστές, αξιόλογοι και εγνωσμένης αξίας, αλλά και νεαροί από την ομάδα Νέων, που υπόσχονται πολλά για το μέλλον.
Οι ρυθμοί στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων από δω και πέρα θα ανεβαίνουν σταδιακά μέχρι την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της προετοιμασίας, καθώς μετά τη σκυτάλη θα πάρει το βασικό στάδιο στην Πτολεμαΐδα. Το πρώτο φιλικό παιχνίδι θα δοθεί στην Καρδίτσα την Παρασκευή 16 Αυγούστου με αντίπαλο την τοπική Αναγέννηση, ενώ στις 18 Αυγούστου η ομάδα θα αναχωρήσει για την Πτολεμαΐδα, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μέχρι τις 31 Αυγούστου.

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα θλιβερό συμβάν για την οικογένεια της ΑΕΛ, καθώς απεβίωσε χθες ο πατέρας του πρώην υπεύθυνου των social media της ΑΕΛ Μιχάλη Παπαδόπουλου, Θανάσης. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 10 το πρωί στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο.


ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΤΕΓΗ
Τρεις πρώην παίκτες της ΑΕΛ βρήκαν νέα ποδοσφαιρική στέγη σε ομάδες της Super League 2 για τη σεζόν 2024-2025. Συγκεκριμένα, στην Ηλιούπολη θα αγωνίζονται ο 28χρονος Δημήτρης Μαυριάς και ο 24χρονος Δημήτρης Θωμαΐδης, ενώ ο 24χρονος Αλέξανδρος Χαλάτσης, που έμεινε ελεύθερος από την Κόρινθο, θα αγωνίζεται στο Αιγάλεω.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass