ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024

Ο Τζόκοβιτς απέκλεισε τον Τσιτσιπά στους προημιτελικούς

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2024 8:06

Το εμπόδιο του Νόβακ Τζόκοβιτς αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά αξεπέραστο για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Αυτήν τη φορά στους προημιτελικούς του τένις των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, όπου ο Σέρβος επικράτησε με 2-0 σετ του Έλληνα πρωταθλητή (6-3, 7-6) και πήρε το «εισιτήριο» για την τετράδα του απλού ανδρών, όπου θ’ αντιμετωπίσει τον Λορέντσο Μουζέτι.


Ο 25χρονος πρωταθλητής είχε μία μεγάλη ευκαιρία μπροστά του να οδηγήσει το παιχνίδι σε τρίτο σετ και να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τη νίκη, αλλά, όπως έχει συμβεί πολλάκις στο παρελθόν, ενώ όλα μοιάζουν να κυλούν ιδανικά για εκείνον, ξαφνικά ανατρέπονται τα πάντα!
Έτσι και χθες, στο Παρίσι, στον προημιτελικό απέναντι στον κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε άνετα το πρώτο σετ με 6-3, αλλά στο δεύτερο ένιωσε κάποιο τράβηγμα, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και συνέχισε το παιχνίδι.
Ο Τσιτσιπάς έκανε ό,τι ήθελε στο κεντρικό κορτ του Roland Garros, καθώς προηγήθηκε με 4-0 και 5-2 κι όλα έδειχναν ότι ήταν θέμα χρόνου να ισοφαρίσει! Κι όμως, ο «Νόλε» με απίστευτα ψυχικά αποθέματα κατάφερε να φτάσει στο 5-5 και αργότερα στο τάι μπρέικ να επικρατήσει με 7-6 (3) και μετά από 2 ώρες να «σφραγίσει» την παρουσία του στην ημιτελική φάση Ολυμπιακών Αγώνων σε 4η συνεχόμενη διοργάνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass