Κλείνει το κολυμβητήριο Ν. Πολιτείας για τον Αύγουστο

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2024 12:45

Κλειστό θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου από την 1η έως την 31η Αυγούστου το ανοιχτό Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας.

Η σχετική ανακοίνωση του Τμήματος Αθλητισμού της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Άθλησης του Δήμου Λαρισαίων αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:
«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ανοιχτό Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας θα παραμείνει κλειστό καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου από την 1η έως την 31η Αυγούστου. Το διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεων, που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.
Να υπενθυμίσουμε ότι το ανοιχτό κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, λειτούργησε από τον μήνα Σεπτέμβριο μέχρι και τον μήνα Ιούλιο, προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες. Για ακόμη μία χρονιά φέτος φιλοξένησε σημαντικούς αγώνες κολύμβησης και υδατοσφαίρισης, συνέβαλε στην προετοιμασία πολλών γειτονικών ομάδων και υποδέχθηκε πλήθος κόσμου, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τη σημασία του ως κέντρο αθλητισμού.
Ο Δήμος Λαρισαίων και το τμήμα Αθλητισμού δίνει προτεραιότητα στις προσπάθειες των παιδιών, και συνεχίζει να υποστηρίζει τις αθλητικές δραστηριότητες με κάθε δυνατό τρόπο και εύχεται η νέα αθλητική χρονιά να είναι γεμάτη επιτυχίες και ευχάριστες εμπειρίες για όλους.
Ανυπομονούμε να υποδεχθούμε τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους ξανά τον Σεπτέμβριο, προσφέροντας τη δυνατότητα να απολαύσουμε μια χρονιά γεμάτη άθληση και υγεία» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass