Νέο ανοιχτό γήπεδο κατασκευάστηκε στη Ροδιά

Με πόρους από τον Δήμο Τυρνάβου - Τι λέει η αντιδήμαρχος Ευγενία Μαμάνου-Χατζή

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2024 12:17

Ένα νέο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ δημιουργήθηκε στη Ροδιά. Το έργο ολοκληρώθηκε, αφού κατασκευάστηκε το ακρυλικό δάπεδο καλαθοσφαίρισης επιφάνειας 280 τ.μ., αποξηλώθηκαν οι δύο υπάρχουσες μπασκέτες και τοποθετήθηκαν καινούριες, κατασκευάστηκε περίφραξη ύψους 2,00 μ., μήκους 75,00 μ., με σήτα και μία πόρτα εισόδου από ίδιο υλικό και τοποθετήθηκε προβολέας τύπου LED φωτεινότητας 300W.


Το συγκεκριμένο έργο θα αποτελέσει χώρο άθλησης για τους νέους και τα παιδιά της Ροδιάς, άλλα και της ευρύτερης περιοχής.
Η χρηματοδότησή του ήταν αποκλειστικά από ιδίους πόρους του Δήμου Τυρνάβου.
Στην εξέλιξη της πορείας κατασκευής του νέου ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Έργων και Υποδομών Νίκος Αρβανίτης, η αντιδήμαρχος Οικονομικών Διαμάντω Μπάσμπα, όπως και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ευγενία Μαμάνου-Χατζή, η οποία δήλωσε τα εξής:
«Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από ένα ρεαλιστικό σχέδιο αθλητικής ανάπτυξης, που θα συνδιαμορφώσουν οι αθλητικοί και κοινωνικοί φορείς της με την τοπική κοινωνία, της οποίας ο ρόλος μπορεί και πρέπει να είναι πρωταρχικός και στην υλοποίησή του, με τη συνένωση των τοπικών αθλητικών και κοινωνικών δυνάμεων στη βάση μιας δυναμικής διεκδίκησης. Στον σχεδιασμό της Δημοτικής μας Αρχής το επόμενο διάστημα είναι η δημιουργία χωρών άθλησης και πολιτισμού σε όλη την έκταση του Δήμου μας. Για εμάς η ανάπτυξη των αθλητικών υλικοτεχνικών εγκαταστάσεων, κυρίως στα μαζικότερα και δημοφιλέστερα αθλήματα, θα πραγματοποιηθεί με σχεδιασμό και θα λαμβάνει υπ’ όψιν του τις λαϊκές ανάγκες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass