Παίκτης - έκπληξη στις αποχωρήσεις;

Κοντά σε πρόσληψη Λαρισαίου γυμναστή

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2024 12:04

Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ επίσημα ξεκινάει την προετοιμασία της την ερχόμενη Πέμπτη 1η Αυγούστου με 15 ολοκληρωμένες μεταγραφές, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που απομένει είναι μια μικρή μείωση του έμψυχου δυναμικού, ώστε να είναι πιο λειτουργικές και αποδοτικές οι προπονήσεις.


Οι παίκτες που βρίσκονται σε ανεύρεση ομάδας για να βρούνε νέα ποδοσφαιρική «στέγη» έχουν ενημερωθεί εγκαίρως.
Πληροφορίες της «Ε» αναφέρουν ότι από την ομάδα θα υπάρξει μία ακόμα αποχώρηση-έκπληξη, καθώς παίκτης για προσωπικούς λόγους ζήτησε να μην παραμείνει στην ομάδα (δεν έχει σχέση με το οικονομικό) και μάλλον η διοίκηση θα κάνει αποδεκτό το αίτημά του αν κρίνουμε από τις μεταγραφές στις οποίες έχει προχωρήσει στη συγκεκριμένη θέση.
Από κει και πέρα στο τεχνικό επιτελείο θα προστεθεί ένας Λαρισαίος γυμναστής με τον οποίο υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία και έχει δουλέψει με επιτυχία στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και στο εξωτερικό. Πρόκειται για παλαιό πρωταθλητή στίβου με επιτυχίες, αλλά και εξαιρετικές γνώσεις.
Η ομάδα θα παραμείνει στη Λάρισα μέχρι τις 18 Αυγούστου, όπου θα αναχωρήσει για την Πτολεμαΐδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και όλοι θεωρούν ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια τα πάντα είναι έτοιμα αρκετά νωρίς χρονολογικά.
Αυτό που περιμένουν όλοι, είναι να παρουσιαστεί μια ομάδα που να δικαιολογεί τον τίτλο του φαβορί, τίτλο τον οποίο παραδέχονται και οι αντίπαλοι της ομάδας, αφού αυτήν τη στιγμή έχει τον διπλάσιο προϋπολογισμό στο αγωνιστικό τμήμα από τη δεύτερη. Μοναδικός αγωνιστικός πονοκέφαλος είναι ο Ηρακλής και οι κινήσεις που θα κάνει ο νέος ιδιοκτήτης του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass